Військовий, жорстоко побитий в Одеській області, помер / фото flickr.com/31035268@N00

Сьогодні, 2 листопада, стало відомо про смерть жорстоко побитого в Одеській області військового.

Про це у Facebook повідомила його дружина Олеся Купріч. "Сьогодні о 7 ранку перестало битися серце нашого Юри", - написала жінка. Напередодні чоловіку виповнилося 52 роки, але його стан був занадто важкий для того, щоб отримувати привітання. Крім того, його стан кілька днів тому погіршився.

Про свої відчуття дружина написала у соціальних мережах. "Рідний наш, коханий наш! З Днем народження тебе! Я знаю, ні я впевнена, що все буде добре!!! Тільки тримайся!!! Ми поряд, щохвилини з тобою! Наступного твоє свято ми зберемося всі разом рідні, близькі! І згадуватимемо все це як страшний сон! Ми всі подолаємо!!! Тільки будь з нами!! Ми чекаємо і любимо тебе…", - йдеться у повідомленні жінки.

Відео дня

За словами родичів, чоловіка прооперували, але врятувати його не вдалося. Купріч також каже, що в шоці від того, яку позицію мають певні правоохоронці та представники комунальної установи "Муніципальна варта" Чорноморської міської ради. Зокрема, через те, що вони запевняли, що її чоловік вступив у бійку з кількома супротивниками, хоча це не так - потерпілий не чинив опір, а був жорстоко побитий.

Як зазначає Купріч, вона передала до відділу поліції відеозапис з вуличних камер, на якому зафіксовано, як військовослужбовець падає не землю, не може підвестися, а в цей час його б’ють. Також зафіксовано, що співробітники "Муніципальної варти" стояли поруч з нападниками та відпустила їх.

За деякими даними, нападників було п’ятеро, але затримано тільки двох, серед них нібито є теж військовослужбовці.

Важливі новини Одеської області - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, у місті Чорноморськ Одеської області кілька чоловіків жорстоко побили військовослужбовця, його госпіталізували у важкому стані. Військовий від першого удару впав та не міг підвестися, але його били деякий час, коли він лежав на асфальті. У чоловіка діагностували перелом шиї та набряк мозку. Також повідомлялося, що у потерпілого нібито зникли банкові картки, телефон та військовий квиток.

У регіональному главку Національної поліції заявили, що повідомлення про подію правоохоронці отримали вночі 23 жовтня від лікарів, а потерпілий "відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій". У поліції стверджували, що сталася бійка. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Згодом двох фігурантів поліцейські затримали. Також, після уточнення обставин події, справу додатково кваліфікували за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) ККУ.

Вас також можуть зацікавити новини: