Потерпілий продовжує перебувати в медичному закладі / колаж УНІАН, фото t.me/chornomorsk, flickr.com/waltstoneburner

В місті Чорноморськ на Одещині за підозрою у жорстокому побитті військовослужбовця, якій отримав серйозні травми, затримали двох чоловіків. Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, 23 жовтня, вночі, до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до лікарні доставлено місцевого жителя з травмами голови.

"При спілкуванні з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій", - стверджують у поліції.

Водночас було встановлено, що травмі людина отримала в ніч з 22 на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів нібито під час бійки з кількома чоловіками. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі  розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. 

Відео дня

У правоохоронних органах розповіли, що особи, які причетні до злочину, доставлені до відділу поліції для з’ясування обставин події та проведення необхідних слідчих дій.  Згодом двох фігурантів поліцейські затримали в  процесуальному порядку. Також, після уточнення обставин події,  справу додатково  кваліфікували за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) ККУ. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру та обрання запобіжного заходу.

"Наразі, потерпілий продовжує перебувати в медичному закладі, де йому надається медична допомога", - наголошують правоохоронці. Слідство триває.

Побиття військового на Одещині - деталі

У місті Чорноморськ Одеської області кілька чоловіків жорстоко побили військовослужбовця, його  госпіталізували у важкому стані. Про подію повідомили родичі потерпілого у соціальних мережах.  Вона сталася на вулиці Лазурній, біля магазину "Верже". Йшлося, що на військового напали кілька зловмисників, від першого удару потерпілий впав та не міг підвестися, але його били деякий час, коли він лежав на асфальті.  У чоловіка діагностували перелом шиї та набряк мозку. Також повідомлялося, що у потерпілого нібито зникли банкові картки, телефон та військовий квиток.   

За фактом події було розпочато кримінальне провадження. У поліції додали, що кваліфікація справи може бути змінено після висновків медиків щодо стану потерпілого та підтвердження інформації про пограбування.

Вас також можуть зацікавити новини: