Дружина побитого в Чорноморську військового розповіла про стан чоловіка / колаж УНІАН, фото t.me/chornomorsk, flickr.com/waltstoneburner

Дружина побитого в Одеській області українського військового, старшого сержанта Юрія Куприча розповіла деталі жорсткого нападу. Її чоловік вже кілька днів перебуває у важкому стані в лікарні

"Події розвивалися так: Юра виходив з магазину, в цей момент під'їхав автомобіль з тими хлопцями. Вони в цьому магазині або купували, або вкрали горілку. На виході з магазину виник якийсь конфлікт. Слів неможливо почути, тому що на відео немає звуку. Моєму чоловікові навесні була зроблена операція, в грудному відділі у нього шість болтів, був перелом хребта, також у нього хвороба, через яку не повертається шия, тобто по ньому видно, що він не зовсім здоровий. Йому завдали кілька ударів по ногах, стрибали по обличчю. Зняли з нього куртку, наділи її на себе. Не знаю, як це назвати. Юрій навіть руку ні на кого не підняв, а його спочатку бив один, потім - інші", - повідомила Олеся Куприч у коментарі ТСН.

Жінка розповіла, що у її чоловіка зламані два хребці і діагностовано набряк мозку, лікарі не дають гарантій, що він виживе

Відео дня

"Лікар не виключив, що після операції можливий летальний випадок. Операція складна. Також є ймовірність того, що Юра не зможе рухатися", - розповіла дружина потерпілого.

За її словами, Юрія хотіли комісувати, але він наполіг, щоб його визнали обмежено придатним. Крім того, вона зазначила, що її чоловіка побили люди, які є військовими, але що призвело про до конфлікту - це невідомо.

Також жінка обурена тим, що муніципальна охорона нібито не затримали, а відпустили нападників до приїзду поліції.

"Правоохоронці встановили всіх п'ятьох, зараз затримано двох", - уточнила Куприч.

Крім цього, вона повідомила, що під реанімацію приїжджали дружини тих, хто бив її чоловіка, плакали і пропонували гроші. Олеся заявила, що пощади не буде, адже її чоловік у критичному тяжкому стані і дихає за допомогою апарату.

Також жінка запевнила, що її чоловік не відмовлявся писати заяву в поліцію, а правоохоронці скористалися його станом.

"Правоохоронці прийшли до Юрія в лікарню приблизно о 4 ранку. Ви розумієте, в якому стані він був, у нього був зрив. Він був під крапельницею. Коли правоохоронці запитали про те, чи є у нього претензії до кривдників, він прийшов до тями і сказав, що немає претензій. Я почала заспокоювати Юру, в той момент він не був в нормальному стані і відразу відключився. Я запитала у правоохоронця про те, навіщо таке питати, якщо людина втратила свідомість. Правоохоронці збиралися допитати Юрія вранці, але вранці ніхто не приїхав", - підсумувала дружина побитого захисника.

Побиття військового в Одеській області - що відомо

У Чорноморську Одеської області кілька чоловіків жорстоко побили військового. Постраждалого госпіталізували у важкому стані. Спочатку повідомлялося, що на військового напали кілька зловмисників, від першого удару потерпілий впав і не міг встати, але його продовжували бити.

Також повідомлялося, що у потерпілого нібито зникли банківські картки, телефон і військовий квиток. За фактом події було розпочато кримінальну справу. 

Пізніше стало відомо, що за підозрою у жорстокому побитті військового затримали двох чоловіків.

Вас також можуть зацікавити новини: