Астрологи дали прогноз на 23 серпня / фото znaj.ua

Зірки гороскопу попереджають, що якщо у ваших стосунках з кимось назріли складності, то сьогодні є ризик їх посилити.

Але якщо не відволікатися на з'ясування стосунків, день може виявитися дуже продуктивним: зірки наділяють підвищеною працездатністю,  розповіли астрологи 1001goroskop.

Овен

Овну слід бути обережним: він може виявитися об'єктом критики чи навіть зазіхання на свої права. Не виключені також розгляди, позови чи інші спірні питання, в які Овен ризикує опинитися втягнутим. У першу чергу непорозуміння можуть бути пов'язані з грошима й майном Овна, проте можливі і робочі конфлікти, й інші протистояння.

Відео дня

Тілець

Тілець буде суворий, але справедливий, – принаймні, так йому буде здаватися. Він буде рішуче братися за справи, й відсутність ентузіазму в інших здатний прирівняти до саботажу. Що ж стосується оточуючих, то їм буде нелегко змиритися з командирським настроєм Тільця. Зірки гороскопу попереджають Тільця про те, що якщо він дійсно хоче досягти результату, йому варто обрати більш гнучкий підхід.

Близнюки

У Близнюків є шанс відчути гармонію із собою і світом! День наділяє їх рівновагою думок і почуттів, завдяки чому Близнюки будуть відмінно ладити з оточуючими. У розмові вони налаштовані більше слухати, ніж говорити, тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому зірки гороскопу радять Близнюкам поговорити з кимось по душах, щоб прояснити спірні питання, попросити пробачення або освідчитися.

Рак

Гороскоп дає шанс Раку різко змінити свою думку про щось або про когось. Можливо, виною тому буде нова інформація, а може – логічні роздуми самого Рака. Або ж якісь події, що розвивалися раніше в одному напрямку, раптом кардинально змінять свій вектор.

Лев

Лев буде педантичним й уважним, як ніколи! Від його пильного погляду ніщо не сховається. Гороскоп обіцяє Леву відмінні можливості в роботі, що вимагає повної зосередженості, наприклад, у бухгалтерській справі, в навчанні чи в науці.

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця серпня

Діва

Зірки гороскопу радять Діві позбутися чогось старого і набридлого, щоб, згідно з вченням фен-шуй, звільнити у своєму житті місце для нового. Для цього Діві варто зайнятися прибиранням й безжальним викиданням на смітник непотрібних речей. Звільнивши свої шафи від покладів сміття, Діва відчує полегшення.

Терези

У стосунках з людьми багато що може дратувати Терезів, виливаючись у суперечки й боротьбу амбіцій. Не виключено, що в якомусь питанні Терези захочуть докопатися до істини – в цьому випадку своїми нескінченними розглядами вони здатні кого завгодно вивести із себе! Зірки гороскопу радять їм зосередитися на справах, в яких Терези все вирішують самі, таких як наука, навчання або власний бізнес. У них вони будуть випромінювати впевненість у собі й здатні досягти непоганих результатів.

Скорпіон

Скорпіону не варто приймати відповідальні рішення й робити серйозні кроки – є ймовірність помилитися. Можливо, у нього мало інформації в якомусь питанні або ж ця інформація неправильна. Крім того, у справах Скорпіон не володіє достатньою рішучістю – він може вагатися з будь-якого приводу, не знаючи, як вчинити. Тож Скорпіону треба не діяти, а лише планувати майбутні дії. І збирати відсутні відомості – з часом це йому стане в пригоді.

Стрілець

У Стрільців може прокинутися бажання когось покритикувати, але піддаватися цьому не варто! Вони будуть помічати навіть невеликі помилки оточуючих. Втім, і щодо себе Стрілець може проявляти самокритичність. Щоб не провести цей день в позбавленні від неіснуючих недоліків, йому треба перестати дивитися на кожну порошинку в мікроскоп. Змиріться з недосконалостями й просто насолоджуйтеся життям!

Козеріг

Козеріг здатний несподівано дізнатися щось нове й цікаве для себе, причому ця інформація може бути як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус». День схиляє його до того, щоб бути у центрі спілкування й уміти не тільки говорити, а й уважно слухати. Зірки гороскопу радять йому діяти за формулою: «Частіше користуйся вухами, ніж язиком». Дотримуючись цієї поради, Козеріг може стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей чи просто отримати хорошу їжу для роздумів.

Водолій

Водолій буде схильний говорити те, що думає, прямо в обличчя! І йому буде що сказати, адже в цей день він помічатиме навіть дрібні недоліки. З одного боку, прямолінійність здатна допомогти йому вирішити якісь проблеми, однак вона ж може і спровокувати нові. Щоб уникнути конфліктів, зірки гороскопу радять Водолію звести спілкування до мінімуму, переключившись на розгрібання робочих завалів, приготування їжі, прибирання, шопінг та інші повсякденні справи.

Риби

Рибам не варто розслаблятися: від їхньої уважності, передбачливості й недовірливості може залежати багато чого. Що б Риби не робили, їм слід діяти так, як якщо б це було підписання важливого договору, в якому потрібно перевірити кожну літеру й знайти можливий підступ. Якщо ніякого підступу немає – відмінно. Набагато гірше, якщо Риби не помітять небезпечну пастку. Така вже особливість дня – Рибам необхідно бути насторожі, інакше їхньою безпечністю хтось одразу ж скористається у своїх інтересах.