Фото: УНІАН

Переможці українського Нацвідбору на Євробачення гурт Go_A, розповіли, як вони сприймають критику їхньої пісні, зокрема від музиканта Тараса Тополі. 

Зокрема солістка гурту Катерина Павленко на прес-конференції в УНІАН відповіла на закиди щодо використання імені Іванко, яке є нібито російським, і заявила, що не бачить в цьому проблеми. 

Читайте такожЗйомки фільму "Місія нездійсненна 7" у Венеції перенесли через коронавірус

Відео дня

"Територія Україні - одна з найбільших в Європі і в кожному регіоні є свій діалект. Скрізь використовують різні слова і це нормально. У нас не було мети когось спровокувати. Але цю пісню проаналізували так глибоко, що я лише радію з цього. Але краще цю енергію спрямувати на щось хороше, а не на хейт", - сказала вона. 

Щодо критики з боку музиканта Тополі, дівчина лаконічно відповіла, що "у кожного своя думка". 

"Це весело. Це як би я сказав, що у Тополі син - дерево, а дружина його - чоловік, тому що вона Alyosha", - пожартував продюсер Руслан Квінта.

Руслан Квінта / Фото УНІАН

Нагадаємо, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя після публікації скандального поста пояснив, що нікого не хотів образити.

"Я нікого не звинувачував, а висловив свою точку зору. Те, що я побачив: це дійсно фольклор півдня, сходу України; фольклор Лівобережної України, яка дуже довго була під Російською імперією", – розповів Тополя. Він також порівняв вокалістку Go_A Катерину Павленко зі злою феєю Малефісентою.