У Китаї змінили кінцівку фільму" Бійцівський клуб " / кадр з фільму

На китайському стрімінговому сервісі Tencent Video вийшов знаменитий фільм Девіда Фінчера "Бійцівський клуб" з радикально зміненою кінцівкою.

Про це пише Vice.

Причиною зміни кінцівки міг стати як припис китайської влади, так і самоцензура.

Відео дня

Відредагований спеціально для китайських глядачів фільм закінчується тим, що головний персонаж допомагає поліції запобігти власному плану з вибуху хмарочосів.

"Після суду Тайлер був відправлений у психіатричну лікарню, де отримав лікування. Він вийшов з лікарні у 2012 році", – йдеться в титрах, якими у фільмі замінили фінальну сцену.

В оригінальній версії фільму головний герой (Едвард Нортон) вбиває в собі особистість терориста (Бред Пітт), який організував теракти в будівлях найбільших банків. Після цього він бере за руку свою кохану Марлу Сінгер (Хелена Бонем Картер) та спостерігає за вибухами хмарочосів.

Читайте такожНа Netflix заговорили про створення цілого всесвіту за мотивами "Гри в кальмара"Раніше повідомлялося, як з фільму "Будинок Гуччі" вирізали постільну сцену з Леді Гагою та Сальмою Хайєк.

"Бійцівський клуб": що відомо про фільм

Американський кінофільм 1999 року режисера Девіда Фінчера за мотивами однойменного роману Чака Паланіка, що вийшов трьома роками раніше.

Головні ролі виконують Едвард Нортон, Бред Пітт і Хелена Бонем Картер.

Спочатку фільм був вкрай неоднозначно сприйнятий публікою та критиками. Але через 10 років після прем'єри видання The New York Times назвало "Бійцівський клуб" "цілком ймовірно, визначальним культовим фільмом нашого часу".

Вас також можуть зацікавити новини: