Яким знакам Зодіаку пощастить у березні 2020 / in.pinterest.com

Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам Зодіаку фантастичне везіння, яке звалиться на них з неба вже на початку березня.

Астролог Павло Глоба виділив чотири представники зодіакального кола, яких щедро обдарує Всесвіт вже на початку весни 2020 року, передає Styler.

Тілець

Березень принесе Тільцям успіх, спокій та радісні звістки. При цьому для отримання подарунків долі Тільцю не потрібно буде нічого робити, впевнений Глоба. Ви завжди будете в потрібний час у потрібному місці, насолоджуйтеся прихильністю зірок. В любові у Тільців - період гармонії та взаємності, що позитивно позначиться на настрої та здоров'ї знаку.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 23 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Скорпіон

Щоб досягти успіху в березні 2020, Скорпіонам доведеться проявити всю свою хватку, діловитість і вміння вести переговори. У роботі ви вступите в чесну боротьбу, в якій здобудете перемогу. В особистому житті спокій буде змінюватися бурхливою пристрастю, а пари зі стажем гідно витримають розбіжності. Астролог вважає, що березень не небезпечний з точки зору розставання. Якщо і доведеться приймати рішення - вони будуть зроблені спільно.

Стрілець

Стрілець в березні буде встигати скрізь і завжди, завдяки ретельному плануванню. Зірки будуть протегувати паперовим справам, астролог радить використовувати цей час ефективно. Сімейним Стрільцям у березні пощастить насолоджуватися гармонією, а на одиноких знаків чекає безліч нових знайомств. Не відмовляйтеся від запрошень, велика ймовірність зустрічі своєї долі.

Водолій

Початок весни принесе водоліям довгоочікуваний спокій. Всі сфери життя будуть налагоджуватися, а почуття гумору знаку допоможе ставитися до прикрих помилок і дрібниць з часткою іронії. Професійна діяльність вийде на передній план, відкривши нові горизонти в досягненні цілей. Місяць дуже вдалим для фінансових вкладень, зміни іміджу, звернення в салон краси. Вдалими будуть поїздки, подорожі, прогулянки вихідного дня.