Лаз Алонсо / кадр із серіалу "Хлопаки"

Новий фільм британського візіонера і майстра кримінального жанру Гая Річі Wrath of Man планується до виходу в першій половині 2021 року і зібрав значний акторський ансамбль, який очолив старий друг і колега режисера - Джейсон Стейтем. Компанію йому склали Скотт Іствуд, Джош Хартнетт, Холт МакКеллені, а також зірка серіалу "Хлопаки" (The Boys) Лаз Алонсо.

Читайте такожЗйомки нового сезону "Пацанів" стартують вже за кілька місяців

Як повідодмляє Вольга Україна, актор Лаз Алонсо зіграв у свій час в десятках успішних проектів, включаючи ролі в четвертій частині "Форсажу" і "Аватарі", але по-справжньому він прославився в (анти)супергеройському шоу The Boys ("Хлопаки"), яке відразу отримало статус культового поп-культурного явища. У серіалі Алонсо виконав роль Марвіна Т. Мілка aka ММ ("Mother Milk", тобто "Молоко Матері"), учасника команди "Хлопаків" - невеликого загону борців проти корпорації Vought, контролюючого супергеройський бізнес у всесвіті прославленого комікс-серіалу від Amazon.

Відео дня

Повідомляється, що у Гая Річі Алонсо зіграв одну з ключових ролей - персонажа на ім'я "Карлос", але більших подробиць про проект не повідомляється. Це не повинно дивувати, адже британський постановник славиться своєю секретністю на знімальному майданчику.

Основні жіночі ролі виконали бельгійка Лайн Рені, яка перекочувала в новий проект Річі з "Джентльменів", та зірка нового фантастичного шоу "Виховані вовками" ірландка Ніам Алгар.

Wrath of Man - це перший фільм Гая Річі, знятий в США, що розповідає про холодного та загадкового героя, відомого як H (Джейсон Стейтем), який працює на інкасаторську контору, що перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса.

Нагадуємо, що попередня робота режисера - кримінальна комедія "Джентльмени" стала найуспішнішим проєктом Гая Річі в Україні. Фільм привернув в кінотеатри більшу кількість глядачів, ніж будь-яка інша стрічка  Річі, включаючи дилогію "Шерлок Холмс" і диснеївський "Аладдін". Касові збори "Джентльменів" в нашій країні перевищили 77,7 млн. гривень.

Дата виходу фільму в прокат та його локалізована українська назва досі невідома, але цю інформацію обіцяють розкрити найближчим часом.

Інші новини кіно