На вихідних в Україні злегка потеплішає / фото pixabay.com

Найближчі кілька днів на українців чекає стабільна погода, без різких перепадів температур і рясних дощів. У більшості областей очікується +12°...+14°. У неділю, 17 жовтня, на південному сході країни потеплішає до +15°...+17°. Невеликі дощі можливі 16 і 17 жовтня в Одеській області та в Криму.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +4°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +4°, а вдень - до +13°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +3°, вдень +12°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +5°, вдень +12°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі + 3°, вдень +12°, хмарно з проясненнями. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +4°, вдень +12°.

У Вінниці в суботу буде практично безхмарно. Температура повітря +2°...+14°. У неділю температура буде +2°...+13°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, температура вночі +5°, вдень +13°. У неділю - невелика хмарність, +6°...+15°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +4°, вдень +14°, ясно і безхмарно. У неділю стовпчики термометрів покажуть +3°...+15°, ясно і безхмарно.

У Дніпрі в суботу - ясно і безхмарно, температура вночі +3°, вдень +14°. У неділю температура становитиме +3°...+15°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +6°...+15°. У неділю - невелика хмарність, +7°...+15°, невеликий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода і суцільна хмарність, температура вночі +7°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +8°, вдень +16°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі +1°, вдень +13°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +2°, вдень +15°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясна і безхмарна погода, температура вночі +1°, вдень +13°. У неділю - ясно і безхмарно, температура складе +2°, вдень +15°.

Погода в Україні 16 жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні 17 Жовтня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде практично безхмарна погода, температура до +10°. У неділю вночі температура становитиме -1°, вдень потеплішає до +10°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +5°, вдень +14°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура становитиме +4°...+13°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +13°. У неділю - похмуро, температура +3°...+13°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, +3°...+13°.

У Затоці в суботу - похмуро, невеликий дощ, вночі +6°, вдень +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, +6°...+15°

У Бердянську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +14°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +8°...+17°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: