Арестович відповів на заяву Путіна про Україну / facebook.com/alexey.arestovich

Спікер української делегації в ТКГ і позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович зробив чергову нестандартну заяву, цього разу відреагувавши на недавнє висловлювання президента РФ Володимира Путіна. На прес-конференції в четвер той в черговий раз спробував "поміркувати" на тему української історії.

Арестович в інтерв'ю сайту Politeka заявив зворотне. За його словами, це Україна причетна до створення Радянського Союзу і Росії, а не навпаки.

"Якби не Україна, то не було б ніякої Російської імперії, яку придумав Феофан Прокопович, ректор Києвом-Могилянської академії, який вас, ідіотів Романових, переконував на всю Московію в тому, що треба проголошувати себе Росією, тому тільки тоді ви отримаєте хоч якесь визнання в світі. Затхла Московія, що сидить в болотах", - сказав він.

Відео дня

За словами Арестовича, без таких особистостей, як, наприклад Іван Мазепа, Москви "і близько б не було".

Читайте також"Приголомшлива історія": Гордон сказав, чому Захід не може зупинити Путіна

"Хто вам Академію наук створив, придурки? Розумовський, теж Полтавський хлопець, що ви нам розповідаєте про вашу Росію? Росії і СРСР би не було, якби не Україна. Ми автори цих двох імперій. Ви власної історії не знаєте, балбеси", - додав спікер української делегації на мирних переговорах по Донбасу.

Зазначимо, на все тій же прес-конференції Путін відмовився давати гарантії ненападу на Україну.

Раніше Арестович нестандартно пояснив необхідність військового обліку для жінок.