Користувачі соцмереж здивувалися незворушності дитини / скріншот

Хлопчик з міста Ноябрськ Російської Федерації, який незворушно гойдається на гойдалках на тлі палаючого будинку, прославився в соціальних мережах.

У загальній складності ролик з любителем гойдалок, опублікований в співтоваристві «Происшествия Ноябрськ», зібрав понад 170 тисяч переглядів менш ніж за два дні.

Відзначається, що пожежа в будинку 26б на вулиці Ізискателей у західносибірському Ноябрську сталася у вихідні. На відео зображено, як хлопчик гойдається на гойдалках, майже не звертаючи уваги на палаючий будинок.

Читайте такожБДСМ на випускному - у Владивостоці останній дзвоник перетворився на розпусну вечірку (фото, відео)

Користувачі соцмереж здивувалися незворушності дитини та висловили свої припущення, чому пожежа його не зацікавила. Деякі користувачі в коментарях вважають, що така поведінка є ознакою байдужості.

«Це навіть не мегаспокій, це страшно, повна нечутливість», - написав один з користувачів.

Однак багато хто встав на захист дитини.

«І що тут такого?! Я так само сьогодні подивилася на цю пожежу і далі пішла займатися справами. Ось і дитина подивилася і пішла гойдатися. А що вона має робити?» - написала одна з користувачок.

Деякі користувачі припустили, що хлопчикові в майбутньому підійде професія льотчика-випробувача, а інші готували його до депутатів Держдуми.

На ліквідацію пожежі на вулиці Ізискателей пожежникам знадобилося більше трьох годин. Будинок № 26б був давно розселений, тому загиблих не було. Мешканців двох сусідніх будинків — 26а і 28а - вчасно евакуювали, МНС вдалося врятувати майно на суму близько 35 мільйонів рублів. Проте вогонь пошкодив вікна обох будинків, автомобіль, що стояв поруч, і дитячий майданчик у дворі. Слідство встановлює причини і винуватців пожежі.

Як повідомляв УНІАН, другокласник з Новосибірської області РФ приніс у школу щурячу отруту, загорнуту в цукеркові обгортки, в результаті чого 13 дітей були госпіталізовані.