Частина тварин була сильно виснажена, а сама квартира нагадувала смітник / фото: "Комсомольская правда"

У московській квартирі відомого художника Юрія Міракова виявили понад 80 кішок.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Читайте такожУ супермаркеті Києва зняли кота, який поїдає м'ясо на вітрині (відео)

Відео дня

Днями в поліцію Тімірязевського району надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка розповіла, що в їхньому під'їзді нестерпно смердить екскрементами і гниллю. Також жінка розповіла історію про божевільну сусідку, яка тримає вдома близько 80 кішок.

Оперативники, які прибули на місце, виявили у квартирі понад 80 кішок, умови проживання яких були вкрай жахливими. Частина тварин була сильно виснажена, а сама квартира нагадувала смітник. Крім живих особин оперативники виявили ще трьох мертвих котів, запах від яких поширився на весь під'їзд. Саму ж любительку кішок застати на місці не вдалося.

Фото: "Комсомольская правда"

Джерела в правоохоронних органах розповіли виданню, що господарем квартири виявився шановний 71-річний член Міжнародної Спілки художників Юрій Міраков. Чоловік здав свою квартиру 54-річній жінці на ім'я Світлана Зайцева ще в кінці квітня. Квартира з косметичним ремонтом, а сама жінка не попереджала художника про будь-яких тварин.

Варто зазначити, що Юрій Міраков - член Міжнародної Спілки художників, засновник приватної галереї-майстерні «Анна і Юрій Міраков», розташованої в центрі Москви. Роботи майстра знаходяться в музеях і приватних колекціях Франції, Англії, США, Німеччині та багатьох інших країнах.

Як повідомляв УНІАН, у канадському Торонто чоловік тримав у себе у квартирі понад 300 кішок.