Стівен Сігал на зустрічі з Путіним / Ілюстрація REUTERS

Популярний у минулому актор бойовиків, спецпредставник МЗС РФ Стівен Сігал буде просувати російський проект «Золоте кільце Боспорського царства», спрямований на розвиток туризму в окупованому Криму.

Читайте такожЕксперт вказав на "дуже небезпечну ситуацію" через окупацію росіянами Новини

Про це повідомляє «Крим.Реалії», посилаючись на агентство ТАСС і прес-службу проекту.

Відео дня

«Голлівудський актор і майстер східних єдиноборств Стівен Сігал став амбасадором глобального туристичного проекту «Золоте кільце Боспорського царства». Сертифікат амбасадора Сігалу вручив автор і керівник проекту Христофор Константініді в рамках робочої зустрічі, яка пройшла у московській штаб-квартирі Російського географічного товариства (РГТ)», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що актор буде просувати російський туристичний проект «за кордоном». Сігал планує «зробити наголос на його популяризацію на батьківщині самураїв».

Турмаршрут «Золоте кільце Боспорського царства» запустили у 2019 році. Він об'єднує об'єкти античної епохи в Ростовській області, Краснодарському краї РФ, а також в анексованих Росією Криму і Севастополі.

Минулого року повідомлялося, що відомий американський актор Стівен Сігал, призначений спецпредставником МЗС РФ з гуманітарних зв'язків із США, буде займатися питаннями збереження «пов'язаних з Росією пам'ятних місць в США», а також популяризацією «спадщини Російської Америки».