Вбивство сталося вночі / фото nikvesti.com

У Татарстані затримано місцевого жителя за підозрою у вбивстві колишньої дружини та двох дітей, третій син, який отримав ножові поранення, встиг втекти.

Про це повідомив представник регіонального управління Слідчого комітету Росії Андрій Шептицький, передає Lenta.

За його словами, порушено кримінальну справу. Трагедія сталася у квартирі житлової багатоповерхівки.

Відео дня

Читайте такожСпливли моторошні подробиці ритуального вбивства 9-річної дитини в Росії

Затриманий перебуває у лікарні в неадекватному стані, бо досі сильно п'яний. Його звати Айнур Харісов, йому 41 рік. За попередніми даними, він зарізав кількома ножами жінку 41 року, 19-річного юнака і дворічного хлопчика. З квартири втік третій хлопчик, 11 років, він й викликав поліцію.

Мотив вбивства, попередньо, ревнощі та алкогольне сп'яніння.

Харісов приїхав до колишньої дружини Ангеліни Башарової, щоб відвідати свого дворічного сина, який проживав з матір'ю після розлучення, уточнює Telegram-канал 112. За його даними, чоловік також встиг завдати ножових поранень другому 11-річному пасинку, але йому вдалося втекти. Хлопчик зараз у лікарні й дає свідчення про подію.

Айнур Харісов був тричі засуджений за крадіжки та завдання тілесних ушкоджень, а місяць тому у п'яному стані сам штрикнув себе ножем у живіт. Загибла Ангеліна у зловживанні спиртним помічена не була, працювала у соцзахисті й займалася вихованням дітей.

Раніше в російському Муріно чоловік вбив місцеву жительку заради норкової шуби, яку хотів подарувати коханці.