У Росії сконфузились з соціальною рекламою / InfoOrel.ru

На електронних щитах у російському місті Орел запустили соціальну рекламу з грубою помилкою. Реклама присвячена турботі про ветеранів. Проте, текст на екрані свідчить, що турботи потребують не ветерани, а «ветеринари».

Читайте такожУ Росії депутат несподівано відкрив меморіальну дошку самому собі (фото)

Фото з електронного табло опублікував місцевий сайт Infoorel.ru. Повідомляється, що замовила рекламу організація «Волонтери перемоги».

Відео дня

Журналісти не знають, скільки ще електронних табло в місті закликали городян піклуватися про ветеринарів. Зазначається, що зазвичай рекламу на такі табло завантажують з одного носія.

Координатор орловського відділення організації «Волонтери Перемоги» повідомив журналістам Znak.com, що в інциденті винна рекламна компанія-субпідрядник, що розміщувала рекламу.

«Ця соціальна реклама була запущена по всій країні. В нашій області замовлення розмістив Центр молоді „Політ“, а виконувала його фірма „Чотири сезони“. Напередодні стало відомо, що реклама розміщена з помилкою. З'ясувалося, що дизайнер організації навіщось відкрив вже готовий макет і вніс ці зміни. Фірма визнала свою помилку і готує заяву. Все вже виправили», — повідомив співрозмовник.

Раніше в Росії на банері соцреклами зобразили гітлерівський бомбардувальник Heinkel He 111 часів Другої світової війни.