Росіянин відмовився випускати колишню дружину з дому і підпалив її / facebook.com/konstantin.protsenko.9

У Росії п'яний чоловік під час скандалу облив колишню дружину бензином і підпалив її. Жінка отримала 50% опіків тіла.

Коли жінка з дитиною і своєю подругою були в гостях у засудженого, в будинку розгорівся конфлікт, повідомляє "Российская газета". Гості хотіли піти додому, а п'яний господар замкнув двері і не випускав їх.

Читайте такожРосіянка підпалила коханцеві квартиру і виклала фото в Instagram

Відео дня

Він направив ножа в бік подруги своєї екс-дружини. Злякавшись, жінка намагалася захиститися і схопила рукою лезо. Господар будинку смикнув ножем, порізавши їй руку. Однак громадянці вдалося вирватися на вулицю. Вона побігла до сусідів за допомогою.

Тоді злочинець взяв п'ятилітрову пляшку з бензином, чоловік облив горючою рідиною свою колишню дружину і кинув у неї сірником. Жінка отримала опіки першого і другого ступеня - обгоріло 50 відсотків тіла. Експерти кваліфікували це як заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.

Проте, потерпіла зуміла зірвати з себе палаючий одяг і втекти до сусідів. Незабаром їй надали медичну допомогу.

Підсудний не заперечував погроз на адресу подруги дружини, однак, заперечував намір убити її. Провину в замаху на колишню дружину він не визнав. За його словами, чоловік лише хотів налякати її готовністю спалити будинок. Нібито він лив бензин на підлогу, а бризки могли потрапити на жінку. А та сама вдарила його по руці та вибила запалений сірник.

Суд дослідив письмові матеріали, допитав потерпілих і свідків і прийшов до висновку про винність підсудного. Суд засудив його до ув'язнення строком на 8,5 років у виправній колонії суворого режиму, з подальшим обмеженням волі на рік.

Як повідомляється, в результаті конфлікту між подружжям постраждала їхня шестирічна донька, яка весь цей час була поруч. У дівчинки медики діагностували незначні опіки.