Перед смертю дівчина була сильно побита / anthonycarbonepersonalinjurylawyer.com

У селі Бокіно Тамбовської області Російської Федерації затримали ймовірного вбивцю 13-річної Єлизавети Ч., яка 7 березня пішла на дискотеку і не повернулася додому

Як повідомила «Ленте.ру» офіційний представник СУ СКР по Тамбовській області Олена Кярсна, затриманий 35 - річний Олександр Ліпатов.

Читайте такожУ Росії студенти зґвалтували на вечірці 17-річну дівчину

Відео дня

За його словами, він взяв у родичів автомобіль і вирішив покататися селом. Коли чоловік побачив дівчину на дорозі, захотів здивувати маневром, однак нібито випадково збив її. Ліпатов злякався, що вона померла, погрузив тіло в багажник, після чого викинув у річку.

Як повідомляє MK.ru тіло дівчинки знайшли закопаним, тому версія підозрюваного була спростована. Судмедекспертиза встановила, що вона була жорстоко зґвалтована, а потім задушена шнуром від зарядки смартфона.

Як повідомляє телеграм-канал Life Shot, з посиланням на джерело, перед смертю дівчинка також була сильно побита. Експерти зафіксували численні синці та забої. Виявлений на тілі дівчинки біоматеріал був відправлений на експертизу.

Як повідомляв УНІАН, в міському окрузі Сергієв Посад, що знаходиться недалеко від Москви, чотири підлітки зґвалтували 14-річну школярку.