REUTERS

У Сімферополі російські окупанти присвоїли назви 29 новим вулицям міста.

Як пишуть "Крим.Реалії", таке рішення ухвалила підконтрольна Кремлю "міська рада". Так, у кримській столиці з'явилися вулиці на честь колишнього мера Москви Юрія Лужкова, вбитого ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка, вбитого посла Росії в Туреччині Андрія Карлова, колишнього постпреда Росії при ООН Віталія Чуркіна, покійного ректора Таврійського національного університету імені в. І. Вернадського Миколи Багрова, майстрині художньої вишивки Віри Роїк.

Читайте такожУ Криму окупанти скасували всі заходь, крім ярмарки трун

Відео дня

Крім того, в місті з'явилися вулиці з іменами російського вченого Миколи Данилевського, російського письменника Костянтина Симонова, засновника "руської общини Криму" Володимира Терехова, а також з'явився проспект російського полководця Олександра Суворова.

Ще одна вулиця отримала назву на честь так званого "полку кримського ополчення", яке також відоме як "самооборона Криму" та активно брала участь в окупації Криму Росією в 2014 році.

Як повідомляв УНІАН, у підконтрольному росіянам кримському дитячому таборі "Артек" незважаючи на пандемію коронавірусу, влаштували масштабний дитячий концерт.