З самого початку планової передислокації перегруповування напівнегативних зсувів окремих військових частин Росії на території Харківської області в повітрі витає питання тотальної капітуляції України, поки не стало надто пізно, і ось чому.

По-перше, тому, що таку пропозицію українській стороні зробив колишній наступник президента РФ Дмитро "Пшенична" Медведєв, а це вже саме по собі не літр портвейну.

"Зеленський сказав, що він не буде вести діалог з тими, хто висуває ультиматуми. Нинішні "ультиматуми" - дитяча розминка перед вимогами майбутнього. І він їх знає: тотальна капітуляція київського режиму на умовах Росії", - написав Медведєв на сторінці "Товариства демонстративних алкоголіків", після чого, подумавши, продублював запис в інших соціальних мережах - надто вже він був гарний.

Відео дня

Дійсно, з моменту початку спеціальної військової операції з планової роздислокації російських витязів Україна, що називається, повисла на волосині, адже з нею фактично нікого, а Росія російська, з нею бог

Дійсно, з моменту початку спеціальної військової операції з планової роздислокації російських витязів Україна, що називається, повисла на волосині, адже з нею фактично нікого, а Росія російська, з нею бог. Так, останнім часом у спецопераційній практиці православного воїнства різко зросла кількість божественних чудес, які з бійцями росіянами трапилися. Ось випили витязі, припустимо, антифризу, висушилися всі та до вечора померли, а в сусідньому лісі ключ водиці ключавої відкрився-та! Аль причепив солдатик російський на гармату іконку російської Божої Матері, - чу, зарізали солдатика, а іконка-то ціленька!

Іль індо було днесь знамення чудотворне: потрапили біндери сатанинські "Стугною" в колісницю російську зі складом особистим, але був з тим складом бог, і злетіли витязі вгору аки соколи ясні, і давай "Барактари" збитнями збивати, а як всі позбивали, осідлав один ракету "хаймарсову", розвернув її, на Київ полетів та самого Джонсона пришиб Бориску, якого там на царство хотіли, другий на стовпі телеграфічному повис-став, стало бути, дворянином столбовим, третій в річку впав, пішов по воді, бачить, там на горі височіє хрест, а під ним - десяток тисяч операторів NASAMS, пан Конашенков не дасть збрехати!..

У кульмінаційний момент негативного наступу російської армії на Харківщині Путін відкрив у Москві найбільше в Європі колесо огляду; на наступний день воно поламалося і встало. Які ще потрібні божественні знамення, щоб зрозуміти, що всі цілі спецоперації в Україні будуть досягнуті найближчим часом?..

Не випадково бойовий дух російської армії настільки високий, що відправку підмоги живих російських витязів було вирішено призупинити (надлишок охочих піти спецоперувати на Західний фронт нині настільки великий, що деякі гарячі голови від нетерпіння вже підпалюють військкомати). Виняток зробили тільки для православних народностей Далекого Сходу і Камчатки, здатних воювати в умовах зимових температур з голою жопою, - не тому, що у російської армії не вистачає ватників, звичайно, а тому, що коли і вони почнуть передислокацію, українські карателі, швидко передислокуючись за ними в погоню, будуть змушені спостерігати настільки огидне видовище, що остаточно впадуть духом.

У кульмінаційний момент негативного наступу російської армії на Харківщині Путін відкрив у Москві найбільше в Європі колесо огляду; на наступний день воно поламалося і зупинилося. Які ще потрібні божественні знамення

У цей момент і настане кульмінаційний момент геніального військового задуму російського командування: негативно наступаючі Камчатські тугосері зіткнуться з тренованими загороджувальними воїнами Рамзана Кадирова, яких очолює його дорогий брат Адам Делімханов. Днями Адам передав українським карателям зловісне повідомлення: "Вам сьогодні зроблено такий захід, від якого не піти. Так що чекайте сюрпризів". Який саме захід було зроблено ворогові шановним паном Делімхановим і яку роль в ньому зіграла симпатична коза, незрозуміло, але подейкують, що  козенята, які народилися у неї від того заходу, вже є в "тік-току", і їм протегує сам Кадиров. Страшно уявити, який захід зроблять з негативно наступаючими жителями крайньої Півночі Росії гарячі кавказькі хлопці пана Делімханова, і як важко буде це розвидіти в оптику деморалізованим українським біндерівцям!

Таким чином, на сьогодні в активі російського воїнства - бог, чудеса, духовність, хороші прикмети, симпатична коза і винахідливе командування. Українська армія, своєю чергою, остаточно вичерпалася, нескінченно ганяючись за довгоногими, політично грамотними лицарями, за останні півроку звикли бігати з великим ускладненням у вигляді пралок, посудомийок, унітазів та інших дивовижних предметів невідомого призначення. Тисячі російських солдатів і офіцерів, передислокувавшись у полон, цілеспрямовано об'їдають Україну, позбавляючи її останньої надії. А найголовніше, за словами російських воєнкорів, в Україні проти Росії воюють ті ж російські люди, тільки обдурені, а як показав досвід останніх місяців, російський солдат - рідкісне гівно. Значить, Росія ось-ось переможе! Ось чому Дмитро Медведєв зажадав від української влади тотальної капітуляції, і якомога швидше.

Інакше, якщо Україна не поквапиться, капітулювати доведеться самій Росії, а вона так не грає.

Василь Рибніков