Останнім часом російські журналісти так стурбовано говорять про те, що ЦРУ в будь-який момент може відключити православний сегмент мобільних телефонів та іншого інтернету, як ніби це щось погане. Розповідаємо, чому це не тільки не так, а ще й навпаки.

"У нас зараз однією кнопочкою можуть вирубати все - і ось ці телефони, і ось цю камеру, на яку мене знімають, і той айпад або комп'ютер, на якому ви мене дивитеся, або айфон, - з обличчям людини, яка з'їла кислого бобра, говорить російська журналістка Маргарита Симоньян. - І не вирубали нас досі тільки з тієї причини, що телефон - це найпростіший спосіб для ЦРУ робити те, для чого вони, власне, й існують. Але якщо вони вирішать, що все-таки їм важливіше викликати неймовірне обурення в нашій країні... А дже ми за всі ці роки нічого не зробили для того, щоб не бути заручниками цієї ситуації!".

Від відключення смартфонів в Росії Путін не тільки не програє, але ще і виграє, тому що він до цього давно підготувався і знову всіх переграв

Так може, тому й не зробили? Адже нагорі в Росії, як відомо, не дурні сидять, якщо вже весь світ на них напав. Розмірковуючи по-російськи тверезо, сьогодні Путін і так вже близький до перемоги як ніколи, а якщо ЦРУ ще й натисне кнопочку відключення смартфонів й інтернету в РФ, то перемога настане практично відразу.

Ось чому так станеться.

По-перше, Путін перестане ображатися, що з міркувань секретності йому не дають в руки смартфон, і доводиться читати новини через зморщену лупу з папірців, надрукованих друкаркою, у якої з-під спідниці, як в улюбленому анекдоті Володимира Володимировича, звисають кобура і мошонка, та й мобільні ігри на дисковому телефоні, звичайно, хороші, але дещо одноманітні, навіть якщо крутити цифри сосками Пригожина. Таким чином, від відключення смартфонів в Росії Путін не тільки не програє, але ще і виграє, тому що він до цього давно підготувався і знову всіх переграв.

Мобільні телефони - посланці сатани, з них почалися лихі дев'яності, коли Росією правили гаммасеки, які розвалили Радянський Союз. Якщо прибрати мобільні телефони, лихі гаммосеки будуть скинуті в геєну, а Радянський Союз відродиться з попелу, може навіть з Кобзоном, може навіть з Задорновим.

Мєдвєдєв нарешті зможе цілком присвятити себе алкоголізму. Нескладні розрахунки показують, що Медведєв згорить на цій роботі максимум через місяць

Зараз багато російських дітей грають у стрілялки на смартфонах, це дуже шкодить їхньому психічному здоров'ю. Коли смартфони зникнуть, їх з успіхом замінить психологічно здорова, фізично корисна початкова військова підготовка (ПВП), в ході якої діти не тільки навчаться стріляти по-справжньому, але і зможуть відправитися на війну вже після 8 класу. Ніяка стрілялка не зрівняється з убивством реальних людей!

Відключення смартфонів призведе до того, що російські мужики залишаться без порнухи, і замість безглуздого окріплення берізок та травушки-муравушки будуть змушені звернутися до своїх дружин, якими б кривими і опухлими від горілки ті не були (можна, звичайно, за російським звичаєм, засунути кішку в валянок, але кішок на всіх не вистачить, та й не духовні вони). Це означає, що баби так чи інакше ще більше народять. Більше діточок - більше похоронушек, більше похоронушек - більше виплат за трупики. Відключивши Росії смартфони, дурне ЦРУ забезпечить їй економічне процвітання.

Зі зникненням смартфонів в Росії остаточно зникнуть мітинги опозиції. Досі російська опозиція ходила на протести, щоб пофотографуватися в автозаках, а також позаписувати на мобілку відосики, як натовп ментів лупашить дівку і тягне її в автозак. Коли сміливим російським лібералам не буде на що знімати свої пекельні муки, зникне останній сенс боротися з режимом. Таку підлість вони Заходу, звичайно, не пробачать, ну ось і добре.

Зникнення інтернету позбавить заступника глави Радбезу РФ Дмитра Медведєва від необхідності складати божевільні пости в Телеграм, і він нарешті зможе цілком присвятити себе алкоголізму. Нескладні розрахунки показують, що Медведєв згорить на цій роботі максимум через місяць. Гасло "х*хли споїли Діму" дуже допоможе Путіну згуртувати російський народ напередодні вирішального наступу на гідру світового фашизму.

Російська армія нітрохи не постраждає від відключення мобілок та інтернету, тому що вона все одно воює за паперовими картками 1964 року і підтримує зв'язок за допомогою дротяних телефонів, зате мобікам не буде на що записувати своє ниття з приводу того, що командування закинуло їх у крижану траншею в трусах з однією іконкою на трьох. Майор Чернобаєв більше нікому не додзвониться.

І, нарешті, найголовніше. Росія звільнила Європу від коричневої чуми без мобільних телефонів. Якщо зараз поставити російських витязів в аналогічні умови, то, безсумнівно, спеціальна військова операція піде веселіше і увінчається стрімким успіхом. Зрештою, якщо відключити Росії всі засоби зв'язку, крім телевізора, то російським людям швидко пояснять, що Україна захоплена, Європа без російського газу до середини травня остаточно вимерзла і померла, а в Америці індіанці нарешті підняли повстання, повернули владу у свої руки і надіслали імператору Володимиру Володимировичу Путіну прохання включити США до складу РФ на правах суб'єкта, яке було негайно задоволено. Путіна, до речі, можна буде проголосити імператором і по-справжньому, а то що він досі як не рідний. Стільки добра людина наробила.

Василь Рибніков