У Путіна є кілька двійників, заявив Попов / скріншот

На з'їзді партії "Єдина Росія" і на колегії російського Міністерства оборони був присутній не справжній президент РФ Володимир Путін, обидва заходи відвідав один і той же двійник, заявив в інтерв'ю УНІАН кандидат психологічних наук Дмитро Попов.

"На з'їзді партії "Єдина Росія" і на колегії Міністерства оборони РФ був один і той же двійник Путіна. Це я бачу за поведінковими ознаками. На мій погляд, це шановний двійник. Вони його не так часто виводять на засоби масової інформації. Останній раз я його бачив у лютому, він давав послання народним зборам. Ось це був він. Він там теж кхекав, пхикав, але дуже навіть якісно провів свою роботу", - сказав експерт.

Ще у Путіна є "кримсько-маріупольський" двійник, вважає Попов, якого нікому не шкода.

"Людина, яка замість Путіна приходила до виборчої комісії реєструватися, - це взагалі та, яку їм не шкода. Той самий кримсько-маріупольський варіант, якого вони готові кинути під танки і забути про нього відразу. Це прям явна версія, що вибивається з усіх двійників. Реальний пройдисвіт, я про нього навіть говорити не хочу. Це статист", - розповів психолог.

Чи живий справжній Путін - заява

Як писав УНІАН, на підсумковій прес-конференції 2023 року був справжній Путін, так званий "бункерний варіант", який у лютому минулого року на Раді національної безпеки РФ оголосив Україні війну, впевнений Попов:

"Я його виміряв. Він повністю автентичний бункерному варіанту. Це те, що я вважаю адекватним доказом".

Вас також можуть зацікавити новини: