Пономарьов припускає що Путін помре, але не факт, що скоро / REUTERS

Незважаючи на хворобу російського диктатора Путіна раком, про що раніше повідомили в українській розвідці, розраховувати на його смерть протягом року не слід.

Про це заявив російський опозиціонер Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Радіо НВ".

"Якщо серйозно говорити, то є дуже багато різних ознак, що Путін дійсно хворий на рак, але це ще нічого не означає. Ми ж розуміємо, що людина може хворіти тривалий час. Це, ймовірно, не смертельна хвороба. Я б не сподівався, що він помре, загине і зникне протягом року. Нам потрібно сподіватися на дії української армії, а не на те, що він зникне", - говорить він.

Відео дня

За його словами, чутки про хворобу Путіна в Кремлі ходять давно.

"Я пам'ятаю ті чутки, які були десять років тому. У нього було багато чого. Він не молодий чоловік і не стає молодшим. Звичайно, у нього є різні хвороби. Нам потрібно цікавитися, чи впливає та чи інша хвороба на нього так, щоб він втратив свою здатність, але зараз ми бачимо, що поки цього не відбувається. Він залишається президентом РФ, на жаль", - резюмував Пономарьов.

Рак у Путіна - що відомо

Як писав УНІАН, раніше ходили чутки про раку щитовидної залози у Путіна або раку в черевній порожнині. Про те, що у Путіна є серйозні Онкологічні захворювання, зокрема, повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Останнім часом у ЗМІ все частіше спливають чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його майбутньої операції.

Російський правозахисник Марк Фейгін зазначав, що прямих підтверджень хвороби Путіна немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін - це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв'язку зі чутками про погіршення здоров'я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.