Ледь видно очі: розпухлий Кадиров відзначився заявами про 'перемогу' та нову війну

Опальний лідер Чечні Рамзан Кадиров з'явився на публіці та видав порцію нових погроз.

Під час спілкування з російськими пропагандистами Кадиров виглядав хворобливо. Обличчя "піхотинця Путіна" буквально ледь вмістилося в об'єктиві камер. Рідкісні появи Кадирова на публіці викликають запитання на тлі чуток про його хворобу.

Традиційно лідер Чечні заявив, що на Україні окупанти зупинятися не збираються, а підуть далі - "воювати з країнами, які не поважають Коран".

"100% ми переможемо. Я впевнений. Ми з Україною покінчимо і далі підемо - у ті країни, де ображали та ображають священний Коран", - заявив він.

Хвороби Кадирова 

Впродовж кількох тижнів ходять чутки про хворобу Кадирова. За словами глави уряду Чеченської республіки Ічкерія (у вигнанні) Ахмеда Закаєва, Кадиров справді серйозно хворий.

За даними BILD, у чеченського глави проблеми з нирками. Останнім часом він з'являється на публіці з опухлим обличчям і тілом, йому навіть важко відкрити очі.

Сам Кадиров чутки спростовує. 2 липня він опублікував через "плітки" відео, як обідає зі своєю правою рукою Адамом Делімхановим, якого нібито поранили на фронті.

Російські ЗМІ наполягали, що чутки про свій передсмертний стан Кадиров і Делімханов нібито розпустили самі, щоб відвернути увагу від свого паломництва до Мекки.

Вас також можуть зацікавити новини: