Медведєв вибухнув черговим "опусом" / фото ua.depositphotos.com

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав "солодкими мріями" те, що Росія колись помириться і заживе з Заходом "великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами".

У своєму Telegram-каналі Медведєв опублікував чергову порцію образ на адресу західних лідеріві не тільки, які підтримують Україну.

"Байден, Трюдо, Сунак, Шольц, Макрон, Мелоні, а також керівники Мерзенної Польщі, скандинавських країн, які оскотинилися, мілітаристської Японії, сумчастих тварин з Австралії і Нової Зеландії та інших чумних бліх на кшталт Прибалтики - прямі і явні посібники нацистів. І ставлення до них потрібно будувати як до керівників країн нацистської коаліції. А не віддаватися солодким мріям, як ми колись помиримося і заживемо великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами", - написав він.

Відео дня

Медведєв - останні скандальні заяви

До цього Медведєв влаштував новий психічний припадок, заявивши, що знайшов "докази участі заходу у війні проти Росії". Він заявив, що Україна нібито оголосила, що "погоджувала будь-які удари по всьому російському, наприклад по Криму".

Ще раніше Медведєв відзначився новою істерикою в мережі, спробувавши переконати свою аудиторію в дієздатності російського військово-промислового комплексу (ВПК). Раніше він придумав для України "нову" столицю. Він заявив, що ВПК РФ працює в три зміни для того, щоб всі "паразити" в Україні "здохли". У цьому контексті він згадав, що в Україні даремно підраховують, скільки ще зброї є у Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: