Дмитро Медведєв використав у статті про Україну яскраві фрази, оскільки має хворобу, поділився журналіст / фото УНІАН

У статті колишнього президента Росії, заступника голови Ради безпеки країни Дмитра Медведєва є багато яскравих фраз через його певну хворобу.

Чиновник останнім часом дуже багато п'є й "практично не просихає", розповів журналіст-міжнародник Іван Яковина в ефірі телеканалу "Україна 24".

Співрозмовник зазначив, що стаття витримана у дуже скривдженому і хамському тоні, та у ній є лексика "буквально бандитського підворіття".

Відео дня

"…Ось ця яскравість оборотів Медведєва, як мені здається, як наслідок його певної хвороби. Він дуже багато п'є останнім часом, практично не просихає. Через це його в самій Росії відсторонили від усіх важливих постів. Його навіть не пустили до Держдуми, хоча формально він є керівником фракції партії "Єдина Росія"…", – додав Яковина.

Читайте також"Зовнішнє управління, ко-ко-ко, слабка влада": у Зеленського висміяли статтю Медведєва про УкраїнуРаніше стало відомо, що в одному з росЗМІ Дмитро Медведєв опублікував статтю про владу України під назвою "Чому безглузді контакти з нинішнім українським керівництвом".

У матеріалі чиновник, зокрема, назвав "Кримську платформу", ініційовану Україно для деокупації півострова, "дебільною", а закон про корінні народи української держави – "ублюдковим".

Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявив, що стаття Медведєва про Україну більше схожа на "якісь дитячі образи, традиційні комплекси і тотальне нерозуміння сучасних реалій".