Питання, здавалося б, дуже просте, хоч посивілу дівчинку після такої вистави, за чутками, і відвезли в найближчу валер'яношну, але не одягненим же Володимиру Володимировичу було танцювати. Для Путіна це було б незвично, все ж на нього дивилася дитина, а дітей він завжди любив не з чуток, тим більше, що насправді все набагато складніше, і ось чому.

"Лебедине озеро" має в Росії окультний статус

"Школярка зі Ставропілля побачить "Лебедине озеро" в Маріїнці: бажання виконав Путін", - свідчать скупі заголовки, за якими криється величезний пласт сакральних знань. Відомо, що "Лебедине озеро" має в Росії окультний статус: його завжди показували по телевізору, коли внаслідок важкої й тривалої хвороби в Москві вмирали від передчасних кончин один генсек за іншим. Балетний антикооператив "Озеро" не заспокоювався, поки не поховав Радянський Союз цілком, а останнім часом став підкрадатися й до самого Путіна. Але заокеанський лебедизм не пройшов: Путін узяв ситуацію в свої руки прямо на здивованих очах школярки зі Ставропілля, і за допомогою цього красивого ритуалу не тільки обернув процес розвалу імперії назад, але й врятував світ, як раніше Росія врятувала Європу від коричневої чуми!

Відео дня

Мало хто знає, що на сатанинський шабаш у Біловезькій пущі, що розвалив СРСР, тодішнього російського лідера Бориса Єльцина заманили під приводом полювання на горілку. Завзятий мисливець на горілку, Єльцин з радістю погодився, приїхав в пущу і майже відразу побачив пляшку на мотузочці, що пасеться в кущах. Він швидко кинувся до неї, заряджаючи на ходу склянку, але пляшка вислизнула в гущавину, Єльцин кинувся в погоню і раптово вискочив на галявину, де його вже чекали інші учасники шабашу з пляшкою коньяку і привабливою пропозицією побухати. Чому б і не побухати, якщо вже я все одно тут, наївно подумав Єльцин, чай, великої шкоди не буде...

На ранок йому розповіли, що всю ніч, напившись п'яним, він підписував якісь папери, які підкладав йому хитрий Кравчук, розвалив Радянський Союз, танцював голяка при Місяці, ганявся за тваринами і робив з ними похмурі штуки, не гребував навіть рослинами. "Після того як Єльцин, Шушкевич і Кравчук уклали в Біловезькій Пущі злочинні угоди, що поклали кінець СРСР, в цих місцях стали відбуватися дивні речі, - повідомляє російська преса. - Там стали з'являтися моторошні істоти - від невідомих науці рослин до потвор із качиними головами". Качки особливо подобалися п'яному Єльцину...

Скабєєва пручалася, як дика хохуля

Розвал СРСР супроводжувався немислимими знущаннями над молодими російськими журналістками Ольгою Скабєєвою і Маргаритою Симоньян. Скабєєва в лихі дев'яності була викрадена заокеанськими окупантами в так звану "російсько-американську школу", в якій її щоранку насильно змушували зігувати на прапор США, Ольга пручалася, як дика хохуля, поки їй не порвали дзьоб прасками, це видно навіть зараз. Симоньян одного разу вийшла в Америці на вулицю босою, її спіймала поліція і взувала до тих пір, поки не поламала ноги, хребет і психіку. Обом змінили стать на протилежну, і бути б їм по життю кінченими, якби до влади не прийшов Володимир Путін і не поклав край сатанинським знущанням над Росією, протиставивши світовому злу свої власні, добрі ритуали космічного масштабу і космічної ж розумності.

"Абсолютним символом російської мрії став Кримський міст, який не тільки зв'язав Росію з Кримом, але й з'єднав російські шляхи з Чумацьким Шляхом, - писала російська преса. - Подивіться, як він виглядає. Як ангел двокрилий і білосніжний... Або "Безсмертний полк". Це ж ідея постійного воскресіння, це невідомо, хто кого несе. Ми несемо наших предків і пращурів або вони нас там несуть в цій хресній безсмертній ході... Швидше вони дають нам можливість жити і існувати".

І сталося від тих ритуалів диво дивне. Збадьорилися Симоньян та Скабєєва, стали дівками видними, заміж вискочили, глаголють посконне, не гавкай більше в пущі Біловезької песиголовці качиноглаві, розвалом СРСР вигодувані, хокеїсти російські, неодноразові один одного володарі, на полі слизьке у формі "СРСР" виходять, за шайбою ганяються та за вялічієм, сам Путін та "Лебединого озера" не забояхося! Встає з колін імперія вялікая ангелом двокрилим і білосніжним, вперлася удом в Чумацький Шлях та в Крим сакральний, і несуть її мерці на тому уду в безсмертній ході!

А школярка зі Ставропілля всього-лише хотіла подивитися балет.

Василь Рибніков