Регіон РФ обдарував дружин "хороших росіян" м'ясною продукцією / фото Адміністрація Владивостока

Адміністрація Владивостока (Примор'я, РФ) подарувала дружинам ліквідованих в Україні російських військових продуктові набори.

Як пише The Insider, в адміністрації уточнили, що вручення подарунків відбувалося спільно з компанією "Ратимир", яка позиціонує себе як "один з лідерів серед російських брендів м'ясної продукції на Далекому Сході". "Ратіміра" виготовляє ковбаси, сосиски, паштети, консерви та напівфабрикати.

Примітно, що спершу влада міста вирішила похвалитися роздачею наборів в Telegram-каналі адміністрації, а після того, як ЗМІ звернули на допис увагу, він був видалений. 

Відео дня

Подарунки для дружин і матерів російських окупантів

Сім'ї учасників розв'язаної Росією проти України кривавої загарбницької війни регулярно отримують безглузді подарунки від російської влади - дрова, сосиски, рушники. 

Наприклад, на початку лютого родичкам знищених "днрівців" з Москви передали шуби, був знятий пропагандистський сюжет, де жінки дякували Росії від "чистого серця" за такий подарунок. Цікаво, що згодом одна з героїнь відео, Валя, заявила, що шубу у неї відібрали одразу після запису ролика. Обуренням вона поділилася в соцмережах, ніяк не відреагувавши на те, наскільки цинічний обмін загиблого чоловіка на верхній одяг. Жінка була незадоволена тільки фактом, що подарунок відібрали.

Раніше в Підмосков'ї родинам мобілізованих подарували по 10 кг картоплі та моркви, а в Якутії – туші оленів

У Курській області Російської Федерації матерям загиблих окупантів вручали рушники та торт, а в Республіці Тива сім'ю ліквідованого в Україні "мобіка" підтримали дровами

Вас також можуть зацікавити новини: