Піонтковський підігрів чутки про нездорові нахили Путіна / фото REUTERS

Політолог та публіцист Андрій Піонтковський підігрів чутки про педофільські нахили кремлівського диктатора Володимира Путіна.

"Російським пропагандистам краще мовчати про педофільську тему щодо Путіна", - зазначив він, коментуючи те, як один з пропагандистів РФ Сергій Марков відреагував на слова віце-президента ПАР і можливий візит Путіна на саміт

Як нагадав Піонтковський, Марков побудував "теорію" що, "педофільське лобі" Європи "мстить" Путіну за те, що він "рятував" українських дітей, коли вивозив до Росії:

Відео дня

"Інакше вони нібито потрапили б у "педофільські клуби в Європі" ... Але всі пам'ятають сцену в 2003 році на Соборній площі в Кремлі, коли він зірвав сорочку з хлопчика і почав його цілувати в живіт в присутності батьків. А нещодавно дівчаток з Дагестану цілував. Тому краще росіянам не ступати на "педофільську стежку".

Нагадаємо, раніше екс-співробітник КДБ і служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов допустив, що у ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина є якийсь компромат на Путіна:

"Можливо, вони разом спали, можливо, з хлопчиками спали, а у Пригожина є ці відео, якими він погрожує Путіну. Є у нього якийсь страшний компромат".

При цьому експерт висловлював упевненість, що після заколоту Пригожина вб'ють до кінця 2023 року, переляканий Путін не пробачить вождю зеків такого приниження.