У Росії палає завод, що виробляє ракети для комплексів С-400 і С-300 / фото REUTERS

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360".

Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом ракет для комплексів С-300 і С-400. Зазначається, що пожежа площею 50 кв. м. сталася в цеху №12 машинобудівного заводу "Авангард".

Відомо, що повідомлення про загоряння надійшло до екстрених служб близько 17:00 за місцевим часом. Уже о 17:42 вогонь вдалося локалізувати. У російському МНС ситуацію поки що не коментували.

Відео дня

Інші новини Росії

Російські міста продовжують йти під воду – затопило ще кілька регіонів. Повінь дісталася Томської області. Крім того, в Курганській області через повінь змило два мости на річці Тобол.

Раніше в Росії підпалили музей, присвячений війні проти України. Експозицію, яку російські окупанти присвятили війні проти України, підпалили в Саратові.

Тим часом російські заводи поспішають закуповувати засоби захисту від дронів на тлі атак українських безпілотників. За даними одного з місцевих електронних закупівельних майданчиків Tenderpro, близько третини всіх тендерів на поставку систем захисту від БПЛА були проведені підприємствами нафтогазової галузі.

Вас також можуть зацікавити новини: