Добровольці РДК прорвалися на територію росію і активно знищують армію РФ / скріншот

Уся російська армія перебуває в Україні. Сьогодні Росію можна "брати голими руками". Таку думку висловив політтехнолог, публіцист і блогер Михайло Шейтельман в інтерв'ю УНІАН, коментуючи просування добровольців з РДК і Легіону "Свобода Росії" в РФ.

"У них просто немає нікого. Вся російська армія перебуває в Україні. Все інше - якісь там дітлахи, які не розуміють, як воювати. А проти них прийшли професійні солдати. Звичайно, вони розбіжаться. Усередині країни немає армії. Це факт. Сьогодні Росію можна брати голими руками. Якби НАТО вирішило захопити Москву або Петербург, взяли б без втрат, зайшовши з Фінляндії, Естонії, Латвії", - сказав він.

При цьому Шейтельман не став заявляти про можливість зміни влади в Росії у зв'язку з діями добровольців.

"Щоб дійти до Москви, занадто мало цих хлопців. Було б їх кілька тисяч, могли б і дійти до Москви. Сказати зараз, що завтра зміниться влада в Росії через це, я теж не готовий. Але це ж ще не кінець. Вибори в РФ 17-го числа. А що в нас у запасі? А де управління розвідки (ГУР)? Який міст воно збирається підривати числа 16-го? Ми ж не знаємо. Який-небудь же може, правильно. І ще можна влаштувати багато чого за цей час", - припустив експерт.

Рейд добровольців РДК і Легіону "Свобода Росії" - актуальне

Російські добровольці, які прорвалися на територію РФ, повторно звернулися до жителів Бєлгородської та Курської областей. Вони закликали росіян евакуюватися в безпечні райони або знайти притулок:

"У зв'язку з активізацією бойових дій на території Росії, Російський Добровольчий Корпус, Легіон "Свобода Росії" і Сибірський батальйон закликає мешканців Бєлгородської та Курської областей 15 березня залишатися в укриттях. Найкращим рішенням у ці дні буде покинути території Бєлгородської та Курської областей до завершення активної фази обмеженої військової операції".

Вас також можуть зацікавити новини: