У Туапсе масштабна пожежа на НПЗ / колаж УНІАН, фото ASTRA, Google Maps

У російському місті Туапсе (Краснодарський край) вирує масштабна пожежа в районі нафтопереробного заводу "Роснафти".

Про це повідомляє ASTRA. За попередньою інформацією, по нафтопереробному заводу вдарив безпілотник.

Водночас телеграм-канал "Baza" пише, що опівночі БПЛА влучив у вакуумну установку на об'єкті. В інших пабліках пишуть, що вогонь видно з різних районів міста. Попередньо, без постраждалих

SOTAvision повідомляє, що ситуація в Туапсе загострюється після інциденту на нафтозаводі.

"З'явилися нові кадри, на яких чути звуки сирен. Згідно з повідомленнями очевидців, місцевим жителям рекомендовано негайно шукати укриття", – йдеться в повідомленні. 

У Мережі вже публікують кадри з місця пожежі. Офіційної інформації від російської влади на цей момент немає.

Оновлено: Пожежа на території нафтобази в Туапсе локалізована, горить вакуумна установка, постраждалих немає. Про це повідомив голова Туапсинського району Сергій Бойко, пише пропагандистський ресурс ТАСС.

Інші новини Росії

ЗМІ повідомляють, що в Росії створили новий імітатор ядерного вибуху. Його Москва планує використовувати для проведення військових навчань. Зазначається, що цей імітатор "дозволить підвищити якість підготовки підрозділів Сухопутних військ до бойових дій в умовах застосування ядерної зброї".

Тим часом на тлі останніх атак дронів по території РФ, навколо Пітера розставляють ЗРК "С-300". До такого кроку Кремль вдався після того, як у січні українські безпілотники вперше з початку повномасштабної війни атакували Ленінградську область.

Вас також можуть зацікавити новини: