Пожежу на складах Wildberries оцінили в 15-17 млрд рублів / фото російські пабліки

У компанії Wildberries оцінили, скільки Росія заплатить за пожежу, яка трапилася на складах підприємства у пітерських Шушарах 13 січня. 

За словами анонімного джерела з компанії, йдеться про 15-17 млрд рублів. Про це йдеться у повідомленні Mash. Також розкрита нова версія причини НП. 

"Одна з основних версій НП - коротке замикання вантажного ліфта, від якого загорілася гофра, а після - полиці з побутовою хімією", - заявив він.

Відео дня

Співрозмовник Mash уточнив, що такі речовини горять, немов папір. Тому вогонь розійшовся по складах дуже швидко. Наразі в Росії намагаються відновити хронологію пожежі, переглядаючи записи камер, вказав він. 

Також повідомляється, що після цього показового випадку, Wildberries висуває нові умови продавцям: за розміщення легкозаймистих товарів на складі їм загрожує штраф в 100 тисяч рублів. 

З'явилися деталі про пожежу на складі Wildberries

13 січня пожежа на пітерському складі Wildberries охопила половину об'єкта: 50 квадратних метрів зі 100. На момент НП там знаходилося близько приблизно 1200 працівників, проте людей евакуювали не через ворота, як було б належне, а через маленькі двері. Про це росЗМІ розповів співробітник складу. За його версією, головні ворота були закриті навмисно.

Вас також можуть зацікавити новини: