Ображений росіянин розпродав товари за копійки/фото ua.depositphotos.com

Співробітник магазину в російській Казані вирішив помститися своєму роботодавцю за відмову підвищити зарплату. Чоловік розпродав товар онлайн-магазину з 95% знижкою.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Чоловік просив начальника підвищити зарплату, але той відмовив. При цьому сам роботодавець заробляє на продажу різних товарів з Китаю. Крім того, він проводить бізнес-тренінги.

Відео дня

Поки бос проводив черговий тренінг, співробітник в помсту за відмову підвищити зарплату зробив знижку 95% на весь товар на Wildberries. Покупці швидко розмели весь товар за настільки низькими цінами.

Читайте такожВід удару випав з багажника: у Росії водій загубив на трасі труп (відео)В результаті через небачену щедрість підлеглого бізнесмен втратив 6 мільйонів рублів. На винуватця вже написали заяву в поліцію.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Санкт-Петербурзі поліцейські силою заштовхали в автомобіль школярку, яка перейшла дорогу в недозволеному місці.

За її словами, п'ятеро чоловіків напали на 14-річну дівчинку, коли вона йшла зі школи. Дівчинку довели до істерики, а також завдали їй побої - дитина не може ворушити руками.

Вас також можуть зацікавити наступні новини