У Росії вимагачі викрадали та ґвалтували МНСника / фото ua.depositphotos.com

У російській Уфі двоє чоловіків викрали співробітника МНС, ґвалтувати його та вимагали гроші. А після того, як злочинців затримали, рятувальника звільнили зі служби "за ганьбу честі мундира". 

Про інцидент пише Telegram-канал Baza.

Зазначається, що в поліцію з повідомленням про зникнення МНСника прийшла його сестра. Оперативники навідалися до нього додому та знайшли телефон, де "висіли" кілька нових заявок на кредит. Тоді поліцейські вирішили з'їздити в банк, де були оформлені заявки, та несподівано зустріли там зниклого в супроводі двох чоловіків.

Відео дня

"З'ясувалося, що ще в серпні через функцію "Знайти людей поблизу" у Telegram Саша знайшов хлопця. Спочатку хлопці зустрілися на нейтральній території, але потім вирішили переміститися в більш затишне місце. Коли вони заходили в квартиру до Олександра, до них різко приєднався ще один чоловік, і в житті Саші почалося справжнє пекло. Двоє нових знайомих почали знущатися з нього, ґвалтувати, а в кінці сфотографували паспорт, щоб він нічого нікому не розповів", – йдеться у повідомленні.

Читайте такожРольові ігри у "секс-бункері": росіянин заперечив звинувачення ескортниці у зґвалтуваннях (фото)Зазначається, що гвалтівники навідувалися до своєї жертви кілька разів, оформляли на нього кредити та обчистили його банківську карту.

"Правда, на цьому чорна смуга в житті Саші не закінчилася. Коли він вийшов на роботу та розповів про свої пригоди, начальство зажадало від нього написати заяву на звільнення. У керівництві подумали, що Олександр псує честь мундира та не повинен працювати в МНС. 15 вересня він звільнився зі служби", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, як росіянин більше тижня утримував і ґвалтував у підвалі 23-річну дівчину, що заробляє наданням послуг ескорту.

Вас також можуть зацікавити новини