У Пскові пожежа в районі аеродрому / фото з соцмереж

В районі псковського аеродрому цієї ночі пролунали вибухи, на місці почалася пожежа.

Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцевих жителів. На опублікованих фотографіях і відео можна побачити масштабну пожежу і клуби чорного диму. Місцева влада поки не коментувала те, що відбувається.

Telegram-канал ВЧК-ОГПУ пише, що від аеродрому в районі Хрести піднімається кілька стовпів чорного диму.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 02:50: У Пскові заявили, що локалізували пожежу. У мережі публікують відео з, як стверджується, палаючими літаками Іл-76.

Оновлено о 02:30: У Псковському аеропорту скасовують всі рейси на 30 серпня.Губернатор заявив, що, за попередніми оцінками, нічого серйозного не сталося.

Оновлено о 02:15: Повідомляється про пожежу в районі в/ч 64044, дрон вразив склад озброєнь. Територію частини та аеродром оточили бійці ОМОН, оголошено план Едельвейс.

фото Astra

Оновлено о 02:00: В аеропорту Пскова продовжують лунати вибухи, тим часом росіяни переганяють вцілілі літаки.

Оновлено о 01:00: Над Псковом повідомляють про роботу ППО та вибухи.

Оновлено о 00:43: Чотири літаки Іл-76 пошкоджені в Пскові після атаки безпілотників на військовий аеродром, повідомляють в екстрених службах РФ.

Оновлено о 00:38: Міноборони РФ в Псковському аеропорту відбиває атаку безпілотників, повідомив губернатор Ведерников. За попередньою інформацією, жертв немає. Масштаб руйнувань уточнюється. 

Жителі міста кажуть, що чули вибухи і стрілянину. За їхніми словами, місто атакували безпілотні літальні апарати. У бік аеродрому їдуть машини швидкої медичної допомоги. Автор одного з відео так коментує те, що відбувається: "Ласкаво просимо в 24 лютого, товариші".

У мережі публікують момент вибуху на аеродромі. Повідомляється, що могло бути знищено як мінімум два російські літаки. Зараз горить резервуар з паливом.  

Вас також можуть зацікавити новини: