Морозиво вже існує, але поки що не продається / ілюстрація: Depositphotos

Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на представника фабрики.

Читайте такожЗроблено в колонії: у Росії відкриють перший тюремний шоурум

На створення морозива їх надихнув попит на гречку у зв'язку з пандемією коронавірусу. Зараз виробник визначає географію поставок і веде переговори з представниками торговельних мереж.

«Технологи компанії розробили рецептуру, яка, гармонійно поєднуючи два незалежних смаки, дає принципово новий, незвичайний і свіжий за своєю ідеєю продукт. У кожну тонну пломбіру замішано 50 кілограмів першокласної гречки. Вона попередньо відварена», - описали представники фабрики технологію виробництва.

У «Полярісі» відзначають, що пломбір із смаком гречки будуть випускати тільки влітку 2020 року.

Як повідомляв УНІАН, в Тольятті Російської Федерації м'ясо полеглих і хворих тварин надходило в дитячі сади.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram