Основним джерелом доходів газети, яка видається близько 30 років, була реклама / ТВЦ

Влада Мурманської області запропонувала співробітникам незалежної газети з Апатитів «Двічі два» влаштуватися двірникам в рамках програми підтримки бізнесу, постраждалого від пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє «Новая газета».

Відзначається, що вакансій двірників на всіх не вистачило, і в першу чергу на нову роботу влаштувався гендиректор газети.

Відео дня

Читайте також"Люди йдуть і йдуть, ми процвітаємо": ритуальне агентство в РФ пропіарилась на коронавірусі

Основним джерелом доходів газети, яка видається близько 30 років, була реклама, тому, коли рекламний ринок у зв'язку з пандемією зупинився, газета звернулася за допомогою до держави.

В рамках програми по боротьбі з безробіттям мурманський уряд організував для співробітників газети суспільно-корисні роботи. Двірниками стали гендиректор, випусковий редактор, репортер і два дизайнери. Для інших працівників вакансій не знайшлося. При цьому редакція продовжує видавати газету.

«Двічі два» - найстаріше незалежне друковане видання Мурманської області. Доходів у редакції немає з 25 березня, а залишками коштів газета оплачує послуги друкарні.

Як повідомляв УНІАН, в Курганській області РФ місцева влада пообіцяла роздати насіннєву картоплю, двох поросят чи телят жителям, які втратили роботу через пандемію коронавірусу, а також малозабезпеченим.