Дівчина просила відпустити її / скріншот

В мережі опублікували відео сварки колишнього доцента Санкт-Петербурзького державного університету (Спбду) Олега Соколова та аспірантки Анастасії Єщенко за кілька годин до вбивства.

Читайте такожРосійський професор-вбивця написавши книгу "Любов" про роман з жертвоюРолик розмістили на YouTube.

Як пише «Сноб», батьки вбитої шоковані таким цинічним вчинком.

Зазначається, що відео на мобільний телефон зняв сам Соколов. На думку представника потерпілої сторони Олександри Башкеєвої, такий витік із матеріалів справи виглядає «максимально підозріло». Вона припускає, що історик знімав сварку, щоб згодом використовувати відео для підтвердження своєї непричетності до зникнення дівчини. На відео відображено, як Анастасія плаче і вимагає, щоб Соколов відпустив її: «Іди з дороги, відпусти мене... Так що ти мене б'єш?! Хто тобі дав право мене бити?!».

Після того, як доцент вдаряє дівчину, вона тікає з квартири.

Раніше УНІАН писав, що 63-річного викладача дістали з річки Мойки в Санкт-Петербурзі в листопаді 2019 року. З собою у Соколова був рюкзак, в якому лежали дві відрізані жіночі руки. Історик зізнався, що вбив свою співмешканку: він чотири рази вистрілив в неї з обріза і розчленував тіло. Соколова заарештували та звільнили з університету.