Вся Росія зворушливо стежить за романтичною історією дивовижних відносин президента Володимира Путіна і "зоряного хлопчика" Ніканора - красивого, але норовливого підлітка з Воркути, якому, за твердженнями однокласників, "в прямому сенсі не заткнути".

Деякі вважають, що неможливість заткнути хлопчику Ніканору, особливо в прямому сенсі, Володимир Володимирович Путін сприйняв як дуже цікавий випадок у своїй багаторічній практиці. Невипадково президент РФ під час зустрічі зі школярами у Владивостоці почав з багатообіцяючої фрази: "Якби я був якимось вузьким фахівцем, я б продовбав вам", після чого туманно натякнув хлопчикам на "те, що ви не знаєте або чого могли б не знати".

"Вночі мене розбуди, і я все розповім", - вже більш відверто натякнув Володимир Володимирович.

Відео дня

Невипадково президент РФ під час зустрічі зі школярами у Владивостоці почав з багатообіцяючої фрази: "Якби я був якимось вузьким фахівцем, я б продовбав вам", після чого туманно натякнув хлопчикам на "те, що ви не знаєте або чого могли б не знати".

Першим на хитру вудку Путіна попався хлопчик Єгор, який попросив улюбленого президента підписатися на його канал в YouTube.

"Де потрібно підписати? Єгор, підписати що потрібно? Я не зрозумів, що я повинен підписати?" - схвильовано запитав у нього Путін, але так нічого і не зрозумів, і Єгора в результаті пронесло.

А потім на сцену вийшов "зоряний хлопчик" Ніканор і з глумливою усмішкою передав Путіну, що той так захопився аудиторією, що у своєму виступі переплутав Семирічну війну з Північною. Директриса хлопчика Ніканора розкричалася, що цього маленького знахабнілого виродка потрібно негайно здати в поліклініку для дослідів, але Путін лише багатозначно посміхнувся в штани...

Скільки б не завивала націонал-зрадницька колона про те, що хлопчик Ніканор тепер не жилець, слабо втішаючи себе тим, що "далі Воркути його не пошлють", тому що він, власне, вже і так з Воркути, в Кремлі на брудні фокуси Ніканора реагували стримано, а сам Путін, врешті-решт, сказав, що, мовляв, молоді хлопці - це прекрасно. У цей момент стало остаточно ясно, що Володимир Володимирович покарає хлопчика Ніканора якимось своїм, особливим способом, як вузький фахівець. А може, і вже покарав. Не випадково через кілька днів кремлівський прес-секретар Пєсков багатозначно заявити: "Уявляю собі, що цьому бідному хлопчику довелося пережити".

Специфічне покарання Ніканора викликало багато заздрості в православних колах.

"А ось радянським школярам в попу не дули!"- зокрема, обурилася якась патріотична актриса в соціальних мережах.

Але в цілому російські люди сприйняли ситуацію зі схваленням. Єдине, що турбувало громадськість, так це абсолютно незрозуміла помилка президента: як такий видатний історик, як Володимир Володимирович Путін, міг переплутати одну війну з іншою?..

Але в цілому російські люди сприйняли ситуацію зі схваленням. Єдине, що турбувало громадськість, так це абсолютно незрозуміла помилка президента: як такий видатний історик, як Володимир Володимирович Путін, міг переплутати одну війну з іншою?.. Втім, і тут все дуже швидко встало на свої місця: виявилося, що це була зовсім не застереження, а хитрий спосіб вузького фахівця виявити підходящого хлопчика.

"Застереження Володимира Володимировича невипадкове. Це такий педагогічний прийом для перевірки", - пояснила голова регіонального відділення Російського руху школярів у комі Ольга Медведєва.

Так "зоряний хлопчик" Ніканор збагатився багатьма сумними знаннями, яких, висловлюючись словами Путіна, він "міг би і не знати", та й навряд чи б хотів. Але довгий язик у Росії завжди призводить до чогось подібного. Хлопчику Ніканору ще не раз належить це зрозуміти - якщо він, звичайно, проживе для цього досить довго.