Леонід Якубович незаконно відвідував окупований Крим до 2015 року / фото mamul.am

Російський пропагандист, ведучий «Поля чудес» на Першому каналі Леонід Якубович розповів про участь у Чеченській війні.

Про це повідомляє ТАСС.

«Я офіцер запасу військово-транспортної авіації. У мене немає бойових орденів, але є відзнаки за роботу, яку я виконував в гарячих точках. Є медалі за 40 військових відряджень до Чечні, Дагестану, в Косово», - розповів Якубович.

Відео дня

Також він обмовився про бойові відрядження в Афганістан.

Якубович розповів, що дізнався про початок першої Чеченської війни по телевізору, а потім поїхав у штаб внутрішніх військ в Лефортово.

Читайте також"По голові вріжу!": путінський пропагандист накричав на поляка у своєму шоу, у якого перед цим кинули склянку (відео)

«Почалася перша чеченська війна, 1995 рік. Я поїхав у штаб внутрішніх військ в Лефортово, прийшов до командувача, запитав, чи треба щось відвезти, з'їздити туди. Через тиждень поїхав разом із заступником з виховної роботи. Потім їздив ще по лінії прикордонної служби, по лінії Міноборони, але частіше по лінії внутрішніх військ. Їздив і з групою «Альфа», - поділився Якубович.

Зараз ведучий «Поля чудес» займається написанням книги про участь у Чеченській і Афганській війнах, а також у Косові.

Варто відзначити, що Якубович потрапив у базу "Миротворця", адже у 2015 році відвідував анексований Росією Криму, чим порушив законодавство України.

Також Якубович був членом партії "Єдина Росія" і довіреною особою Путіна на президентських виборах у 2012 році.

Як повідомляв УНІАН, телеведучий російського капітал-шоу "Поле чудес" Леонід Якубович поскаржився на поведінку глядачів програми, які після зйомок кидаються стрімголов до закусок на барабані.