Міжнародний експерт по Євробаченню оцінив фіналістів Нацвідбору / СТБ

Даніель Данастасі – фахівець в сфері музичних медіа та PR. Шість років він очолював в Мальті прес-службу конкурсу.

Експерт прокоментував виступи шести фіналістів Національного відбору пісенного конкурсу. По кожному учаснику Данасти висловив свою думку: від підтримки бажання TAYANNA виконувати пісню рідною мовою до критики вимови солістки групи THE ERISED. Нижче – короткі тези з інтерв'ю Даніеля Данасті щодо виступу кожного з фіналістів.

Читайте також"Не витримала б": ONUKA розповіла, чому ніколи не буде брати участь в українському відборі Євробачення

Відео дня

У пісні "Waiting" LAUD Даніель вгадує нотки композиції rag'n'bone Human. Але і це не головне: "Сама пісня не пробирає до "мурашок", вона не запам'ятовується, а значить, не зможе підкорити публіку у Лісабоні".

Основним плюсом у виступі TAYANNA експерт вважає сильний вокал, хітовість пісні та її україномовність: "Артист, який співає незнайомою мені мовою, створює такой сильний зв'язок зі мною. Я думаю, що це професійно з боку TAYANNA і у неї є всі шанси показати себе добре не тільки в Україні, але і Лісабоні".

Даніеля Данастаси, досвідченого спеціаліста по зв'язках з громадськістю, розчарувало негативну поведінку Melovin у спілкуванні з пресою: "Я думаю, Melovin варто було б вчинити по-іншому, йому потрібно взяти пресу за увагу. Він виглядає трохи безглуздо в цій ситуації, на мій погляд", – прокоментував експерт і додав, що артистові варто попрацювати і над поліпшенням своєї вимови англійської.

За словами фахівця, у THE ERISED чудова балада, з чудовою оркестровкою. Але у групи немає взаємодії з публікою: "Учасникам трохи не вистачає зв'язку з публікою. Особливо це стосується вокалістки". Також Даніель додав, що хороший вокал солістки псує вимову. Данасти зізнався, що багато слів з конкурсної пісні він не зміг розібрати.