Одна з жертв пояснила, що для роботи в клуб обирали молодих дівчат \ Фото www.depo.ua

В іспанському місті Гранада поліція звільнила п'ятьох громадянок України і Росії, яких змушували займатися проституцією.

Читайте такожУ Києві викрили мережу стриптиз-клубів, у яких за $200 дівчата надавали інтимні послуги (фото)

Про це повідомляє видання La Vanguardia. Зокрема, місцева Національна поліція звільнила п'ятьох жінок з України та Росії, які були жертвами сексуальної експлуатації у одному з клубів Гранади.

Відео дня

Поліцейські затримали чотирьох людей, трьох з яких відправлено за грати за звинуваченням в сексуальній експлуатації жінок.

Організована група у соціальних мережах розповсюджувала неправдиві повідомлення про наймання на роботу та обіцяла заробітну платню у розмірі до 3 тис. євро на місяць. Жінкам спочатку пропонували працювати хостес в ресторанах або танцівницями з групи підтримки на дискотеках, але після прибуття в Гранаду вони дізнавалися, що мають займатися проституцією.

За своє проживання у квартирах, де проживали й інші жінки-працівниці цього клубу, у день необхідно було сплачувати 5 євро.

Одна з жертв пояснила, що для роботи в клуб обирали молодих дівчат, що мали фінансові проблеми. Керівник організованої групи змушував жінок займатися проституцією з клієнтами під загрозою штрафу у 100 євро або погрожував залишити їх жити на вулиці без засобів до існування.