Співачки-близнючки розповіли, як створювалася пісня, яку дівчата виконали на Нацвідборі-2019.

Читайте такожПисьменниця Ніцой заступилася за ANNA MARIA і назвала винних у скандалі на Нацвідборі

За словами дівчат з гурту Anna Maria композиція My Road стала пророчою не тільки для них, але і для всієї України.

«Коли ми писали пісню My Road, ми навіть не могли припустити, що вона стане в якомусь сенсі пророчою. У ній є все те, що відбувається зараз з нами, з нашою країною, з нашими людьми. А головне - в ній є відповіді на всі питання. Це просто дивно! Україна теж зараз шукає свій шлях. Як багато разів наша країна помилялася. Ми хочемо, щоб Україна знайшла свою дорогу! Шлях до щастя своїх людей. Людей, які хочуть жити в цій країні і розвиватися. Людей, які будуть поважати один одного. Ми раді, що ця пісня і вся ситуація з нами на «Євробаченні» стала свого роду каталізатором і виявила справжню сутність багатьох людей»,- заявили співачки.

З вчорашнього дня до нас надійшло чимало листів з різних країн (Литва, Франція, Азербайджан, Вірменія...) Люди пишуть, що хочуть зробити переклад пісні на свою мову. Вчора ми виклали відео з титрами на нашу пісню "My Road", це не випадково. Ми знаємо, що багато людей не до кінця розуміють, про що вона. Дивно, що кожен рядок цієї пісні описує все те, що відбувається зараз в нашій країні, що відбувається з нами. І вона оголила питання, які хвилюють всіх, які всім "болять". І на які нам всім потрібно знайти відповідь, знайти рішення. І знайти ту саму дорогу. І зробити це разом. Було б здорово, зробити версії пісні на різних мовах! Давайте спробуємо реалізувати це. ••• Since yesterday, we received a lot of letters from different countries (Lithuania, France, Azerbaijan, Armenia...) People write that they want to translate our song "My Road" into their language. It would be great! Let's try to do it together ❤️❤️ Full link in BIO

Публікація від ANNA MARIA (@annamariaduet)

Як повідомляв УНІАН, напередодні фіналу Нацвідбору-2019 в якому брав участь дует Anna Maria розгорівся скандал. В ефірі програми «Prime: Скрипін» співаючі близнючки відмовилися відповідати на політичні питання.

«Насправді Крим залишився Кримом. Те ж море, ті ж гори, повітря. Мені здається, Україна втратила Крим ... Коли їдемо в Крим, то проїжджаємо два кордони. Цим все сказано», - сказала одна з сестер.

При цьому, артистки не визнали той факт, що Росія окупувала півострів.