Тіна ретельно підбирала гардероб / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль вирушила підкорювати Америку. Артистка поїхала в Нью-Йорк з амбітними планами і поділилася успіхами на своїй сторінці в Instagram.

«Мріяти, сміливо девіз переможців! Бережемо сили. Далі буде ще цікавіше!», - заінтригувала Тіна.

У США співачка презентувала свої англомовні пісні на радіо, дала інтерв'ю для MIXZtv, і підписала контракт з компанією Bentley Records, яка займеться записом і виданням її англомовного альбому.

«Може, вдасться митцю з нашої території зробити щось позитивне для своєї країни. Мені б хотілося для України зробити щось пам'ятне. Мені подобається сміливо мріяти, я хочу зруйнувати залізну завісу, за якою ми жили весь цей час. Я мрію стати піонером, тим самим сподіваючись показати цьому поколінню, що ми живемо в світі без кордонів», - розповіла співачка.

Для поїздки Тіна ретельно підбирала гардероб. Під час інтерв'ю на радіо вона з'явилася в жовтому пальті з еко-шкіри від українського бренду Dafna May, блискучі легінси і ботильйонах від Louis Vuitton.

Як повідомляв УНІАН, раніше Кароль під час зйомок шоу "Голос країни", на якому вона виступає як зірковий тренер, з'явилася в стриманому, але чудовому вбранні.