REUTERS

Колишня наречена Володимира Кличка американська актриса Хейден Панеттьєр, продовжує дивувати публіку своєю поведінкою.

Розповніла 29-річна зірка телесеріалу «Нешвілл» вийшла на люди в Лос-Анджелесі в дивному вбранні - в одній тільки мішкуватій сірій футболці, з-під якої визирали труси, і у тапочках.

Панеттьєр пробачила коханому / Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Daily Mail, Хайден супроводжував її 30-річний бойфренд Брайан Хікерсон - незважаючи на те, що два тижні тому він побив її так, що знадобилося втручання поліції. Як повідомляли ЗМІ, поліцейські приїхали в будинок, де проживають Хейден і Брайан за викликом сусідів, які почули жіночі крики. На тілі Панеттьєр були помітні сліди побоїв. Обидва були нетверезі, коли почалася сварка. Хікерсона доставили у відділок, звинувативши в домашньому насильстві, а потім відпустили під заставу в 50 тисяч доларів.

Відео дня

Однак, судячи з усього, Панеттьєр пробачила коханого. Кількома днями раніше їх також зняли на вулиці разом. Це було перше спільне фото після інциденту з поліцією.

Хейден і Брайан почали зустрічатися влітку минулого року - після того, як актриса розлучилася з Кличком, роман з яким тривав дев'ять років. Чотирирічна дочка Володимира та Хейден Кайя Євдокія живе з батьком.

Як повідомляв УНІАН, раніше бойфренд колишньої нареченої Кличка-молодшого збентежив мережу своєю заявою.