Гриневич стала проректором у київському виші / фото УНІАН

Колишня міністерка освіти і науки України Ліля Гриневич отримала посаду в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Про це сама Гриневич написала на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЛілія Гриневич: Школа повинна зробити людину успішною… Для успішної кар’єри мають значення 15% тверді навички – знання, вузькопрофесійні вміння, а 85% – вміння навчатися протягом життя, критичне мислення

Відео дня

"З листопада 2014 року у моїй шафі зберігалася мантія почесного професора Київського університету ім. Бориса Грінченка. До того часу мала радість тут читати лекції і проводити зустрічі зі студентами і слухачами, зрештою, бути причетною до творення цього університету. І ось через п’ять років з листопада 2019-го розпочинаю свою роботу на посаді проректора з науково-педагогічної і міжнародної діяльності, за що вдячна ректору Віктору Огнев‘юку та академічній спільноті університету. Матиму можливість «на власній шкірі» відчути політику МОН у вищій освіті. Вірю в потенціал української вищої освіти і можливості інструментів інтеграції в міжнародний освітній простір", - написала Гриневич.

Зазначимо, що напередодні на сторінці вишу у Facebook повідомили про призначення Гриневич на цю посаду. Екс-міністерка наказом № 2035-к/тр від 5 листопада нинішнього року призначено на посаду проректора з науково-педагогічної та міжнародної діяльності університету. 

Нагадаємо, Лілія Гриневич очолювала міністерство освіти і науки від квітня 2016 року до серпня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня відбулося перше засідання новообраної Верховної Ради. Парламент, зокрема, призначив новий склад уряду, до якого ввійшли голова та 17 міністрів. За кандидатури на посади керівників міністерств проголосували 281 народний депутат. Уряд очолив Олексій Гончарук. МОН - очолила Ганна Новосад.

Своє чергою Олексій Гончарук оцінив реформи вже екс-очільниці МОЗ Уляни Супрун і колишньої міністерки освіти та науки Лілії Гриневич, але перевірить їхнє втілення. За словами керівника уряду, реформи колишніх міністерок - правильні.