Фото УНИАН

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час спілкування з представниками ЗМІ, повідомляє прес-служба відомства.

Читайте такожДо гасіння пожежі на нафтобазі під Києвом залучили авіацію

"Евакуація набоїв зі сховищ розпочалася вчора ввечері. На даний час найближчі до пожежі сховища повністю евакуйовані. На інших проводиться відповідна робота. Всі необхідні сили і засоби для локалізації пожежі на території частини в наявності, задіяні резерви більше 100 чоловік особового складу", - сказав міністр.

Крім того, за його словами, техніка, що знаходиться на території військової частини, у тому числі й авіаційна, приведена в готовність на випадок небезпеки, її готові евакуювати звідти. "Тобто всі роботи проводяться планово", – сказав міністр.

Як повідомляв УНІАН, Міноборони почало евакуацію військової частини поблизу палаючої нафтобази під Києвом. Окрім того, "по периметру військової частини у Василькові силами інженерної техніки та особового складу зроблено все, щоб унеможливити подальше поширення вогню на територію військового містечка".

У свою чергу секретар РНБО Олександр Турчинов запевнив, що слідство з'ясує, хто надав дозвіл на будівництво нафтобази поряд з військовою частиною з бойовим арсеналом.