Непота був затриманий зі 100 тисячами гривень / фото Юрій Бутусов/Facebook

Начальником одного з відділів Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України, який попався на вимаганні хабара у розмірі 400 тисяч гривень, виявився автор «чорних шевронів» для ЗСУ Ігор Непота.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«Автор "чорних шевронів" затриманий СБУ: Начальник відділу Міноборони полковник Ігор Непоту затриманий на хабарі в 400 тисяч гривень за організацію тендера із закупівлі беретних знаків Збройних сил України в інтересах комерційної фірми», - написав він.

Відео дня

Нагадаємо, влітку було змінено деякі елементи військової форми ЗСУ, зокрема змінився на чорний колір напис на нагрудних нашивках.

ukrmilitary.com

Раніше повідомлялося, що військові контррозвідки Служби безпеки України і слідчі ДБР затримали посадовця Міністерства оборони на отриманні хабара у розмірі 100 тис. грн. Як повідомили в СБУ, начальник одного з відділів Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України вимагав від підприємця 400 тис. грн за внесення змін до деяких технічних умов виготовлення військової продукції.

Читайте такожДержбюро розслідувань затримало одного з керівників ДФС на хабарі у $200 тисяч

Новини по темі