Ліонель Мессі / фото REUTERS

Нападник " Барселони "Ліонель Мессі може продовжити кар'єру в "Манчестер Сіті".

Як повідомляє в Twitter іспанський журналіст Лаутаро Лопес, сьогодні, 27 серпня, батько і агент зіркового футболіста Хорхе Мессі був помічений в аеропорту Манчестера.

Батько Мессі обговорить деталі трансферу з гендиректором "Ман Сіті" Ферраном Соріано.

Відео дня
фото twitter.com/lautarolopez23

За інформацією італійського інсайдера Ніколо Скіри, переговори між "Ман Сіті" і Мессі знаходяться на просунутій стадії.

"Манчестер Сіті" погоджує умови особистого контракту з Мессі. Потім вони спробують домовитися з "Барселоною" і закрити угоду", - написав він у Twitter.

Читайте такожЗідзвонювався з Гвардіолою: Мессі може перейти в Манчестер Сіті

Diario Sport повідомляє, що "Сіті" готовий заплатити "Барселоні" 100 мільйонів євро, а також віддати трьох гравців: Габріела Жезуса, Бернарду Сілву і Еріка Гарсію.

Мессі йде з "Барселони": головне

  • 25 серпня Мессі поінформував керівництво "Барселони" про своє бажання розірвати контракт в односторонньому порядку. Аргентинець вважає, що може скористатися відповідним пунктом у контракті.
  • Мессі остаточно захотів піти з клубу після розгромної поразки від "Баварії" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (2:8). Аргентинець вже давно незадоволений рішеннями і трансферною політикою керівництва "Барселони". Зокрема, аргентинець був незадоволений звільненням Ернесто Вальверде, а також тим, як "Барса" вирішила попрощатися з його другом Луїсом Суаресом.

  • Особиста бесіда Мессі з новим головним тренером "Барселони" Рональдом Куманом не переконала аргентинця залишитися в клубі. 33-річний Мессі вважає, що у нього більше немає часу чекати можливості вигравати трофеї.

  • У "Барселоні" стверджують, що у Мессі немає юридичних підстав розірвати контракт, так як при бажанні активувати відповідний пункт він повинен був повідомити клуб до 30 травня. Керівництво клубу нібито готове відпустити гравця тільки за відступні в розмірі 700 мільйонів євро.

  • Очікується, що в найближчі дні Мессі публічно пояснить своє рішення покинути клуб.

  • За даними ЗМІ, президент "Барселони" Жозеп Бартомеу готовий піти у відставку, щоб Мессі залишився в клубі, якщо аргентинець заявить, що проблема в президенті.

  • Крім "Манчестер Сіті", одним претендентом на аргентинця називають ПСЖ.

  • Мессі дебютував за "Барселону" в 2003 році і провів у клубі всю кар'єру.