Європейський спорт стрімко перетворюється на Вяліку Вітчизняну війну російського народу проти українсько-футбольних загарбників. Росія зіткнулася з одним з найбільш кричущих актів агресії в своїй історії, і ніколи ще світовий фашизм не був так впевнений в успіху...

Сьогодні УЄФА ("Українсько-Європейська фашистська Арганізація") схвалила гестапівську форму, в якій збірна України збирається вбивати на Чемпіонаті Європи з фашизму (так званого футболу). Оформлена в жовто-синьо-білих кольорах нацистської свастики, кривава спецівка українських футбольних карателів прикрашена обрисами Київського рейху, що містять у своєму складі Крим, ДНР, ЛНР, Харків, Тернопіль та інші споконвічно російські території, а під коміром списана фашистськими гаслами типу «Слава Україні», «Героям слава», «Вбий російську дитину, з'їж її», «Пушкін - херушкін» і так далі.

Сьогодні УЄФА ("Українсько-Європейська фашистська Арганізація") схвалила гестапівську форму, в якій збірна України збирається вбивати на Чемпіонаті Європи з фашизму

Як справедливо відзначили російські експерти зі світового фашизму, всі ці мерзенні кричалки означають "Хайль Гітлер" і містять неприкриті погрози російському народу, Володимиру Володимировичу Путіну і особисто Аліні Маратівні Кабаєвій. "Українська футбольна команда на своїй формі приєднала територію України до російського Криму. Пояснення таке ж метафізичне, як і сама відчайдушна мистецька акція», - горять труби у спікера російського МЗС Марії Захарової. У відчайдушній акції збірної України з фашизму, як у краплі настоянки глоду, відбилося набрякле обличчя Марії, яка розкрила підступний план Київської Футбольної влади приєднати свою територію до Криму, захопити таким чином всю Росію, зігнати її населення в Хатинь і зробити з ним те, що зазвичай належить робити в хатині, - так, так, про Білорусь теж не забули! Не дарма знаменитий білоруський каратель Протасевич застосовував на Донбасі методи війни, заборонені міжнародними договорами, зброю масового ураження та геноцид, будучи одягненим у форму збірної України, за що і отримав серед мертвих донецьких дітей прізвисько кривавий футболіст.

Зайвим буде говорити про те, що до нової форми кривавих українських футболістів додаються есесівський кашкет, набір цвяхів для прибивання російського воротаря в трусиках до перекладини воріт вниз головою руками до штанг, кишенькова шибениця для російськомовного арбітра і традиційний український газенваген. «Я сподіваюся, що цю форму заборонять , - з тривогою говорить депутат Державної Думи РФ Дмитро Свищєв. - Конфлікт закладений, використовуючи форму. Більш того, наші команди можуть зустрітися», і зустріч ця не завершиться добром.

Кажуть, що напередодні Вялікої вітчизняної футбольної війни Слідчий комітет Росії вже розробляє нову форму для російської збірної - ватники, вушанки, кірзачі

Не доводиться сумніватися, що коли проти мирних гравців збірної Росії віроломно, без оголошення війни викотиться на німецьких танках за підтримки безперервних бомбувань авіації натовп озвірілих українських карателів, озброєних до зубів, одурманених нацистськими гаслами на комірцях і зображеннями Криму, заваленого російськомовними трупцями, - російські гравці здадуть сечу на аналіз просто на полі, а солдати НАТО з пробірками вже будуть тут як тут! Чи не цього домагаються заокеанські ляльководи європейського чемпіонату?

Цього.

Не дивно, що "Українсько-Європейська фашистська Арганізація" УЄФА цинічно відмовилася прислухатися до пана Свищєва і забороняти розроблену в ЦРУ нацистську символіку України на Євро-2020. Але брудний Байден знову прорахувався! Кажуть, що напередодні Вялікої вітчизняної футбольної війни Слідчий комітет Росії вже розробляє нову форму для російської збірної - ватники, вушанки, кірзачі, сто грам наркомівських і, звичайно ж, заградзагін.

Ця методика російських людей ніколи ще не підводила.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора